ΣΠΟΡ

Europa League: «Τιτανομαχία» στο Μιλάνο

Europa League: «Τιτανομαχία» στο Μιλάνο
Μεγάλο ντέρμπι για Μίλαν με την Άρσεναλ Instagram, UEFA Europa League

Μεγάλο ντέρμπι στους «16» του Europa League, καθώς το απόγευμα της Πέμπτης, η Μίλαν υποδέχεται την Άρσεναλ - Κρίσιμη «μάχη» στη Μασσαλία, όπου η Μαρσέιγ αντιμετωπίζει την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Στην… δράση επιστρέφει η δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, καθώς την Πέμπτη (8/3) θα διεξαχθούν τα πρώτα παιχνίδια για την φάση των «16». Αναμφίβολα το παιχνίδι που κλέβει τις εντυπώσεις είναι αυτό των «ροσονέρι» με τους «κανονιέρηδες».

Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο μετά την πρόκρισή της επί της Λουντογκόρετς αντιμετωπίζει το «συγκρότημα» του Αρσέν Βενγκέρ, που πήρε το «εισιτήριο» σε διπλά παιχνίδια με την Έστερσουντ. Το ματς αποτελεί μία καλή ευκαιρία για τις δύο ομάδες να δείξουν πως διαθέτουν το… μέταλλο να φτάσουν μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου και την εξασφάλιση της παρουσίας τους στους ομίλους του Champions League της νέας σεζόν.

Παράλληλα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το παιχνίδι της Μαρσέιγ με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Οι Γάλλοι άφησαν εκτός συνέχειας την Μπράγκα, ενώ οι Βάσκοι απέκλεισαν την Σπαρτάκ Μόσχας. Από εκεί και πέρα, η Λειψία θα κοντραριστεί με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Συνοπτικά, το πρόγραμμα της ημέρας:

20:00 Μίλαν - Άρσεναλ
20:00 Μπορούσια Ντόρτμουντ - Σάλτσμπουργκ
20:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Λιόν
20:00 Ατλέτικο Μαδρίτης - Λοκομοτίβ Μόσχας
22:05 Σπόρτινγκ Λισαβώνας - Βικτόρια Πλζεν
22:05 Μαρσέιγ - Αθλέτικ Μπιλμπάο
22:05 Λειψία - Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης
22:05 Λάτσιο - Ντιναμό Κιέβου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ