ΣΠΟΡ

Ξέσπασμα του αρχηγού του ΠΑΟΚ για FIFA και UEFA (pic)

Ξέσπασμα του αρχηγού του ΠΑΟΚ για FIFA και UEFA (pic)
Πυρά... κατά πάντων από τον αρχηγό του ΠΑΟΚ. Eurokinissi Sports

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μετά τη βαριά τιμωρία που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ αναρωτήθηκε δημόσια αν οι ποδοσφαιριστές και οι ιθύνοντες του ποδοσφαίρου αγαπούν το ίδιο άθλημα…

Ένα μακροσκελές μήνυμα στην προσωπική του σελίδα στο Instagram ανάρτησε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο διεθνής Πορτογάλος άσος, υποστήριξε πως αποφάσισε να επιστρέψει στην Μακεδονία – τη μοναδική, γνήσια και ελληνική όπως έγραψε χαρακτηριστικά – για να πάρει το πρωτάθλημα με τον «δικέφαλο του Βορρά», κάτι που όμως όπως τονίζει του στερείται με όσα γίνονται σε δικαστικές αίθουσες. Ο Βιεϊρίνια έστρεψε τα βέλη του και ενάντια στις FIFA και UEFA, ρωτώντας μάλιστα αν οι ποδοσφαιριστές και οι ιθύνοντες των υπερκείμενων ομοσπονδιών αγαπούν το ίδιο άθλημα…

Το μήνυμα του Αντελίνο Βιεϊρίνια:

«Αξιότιμοι κύριοι της FIFA και της UEFA

Είμαι ένας ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, αρχηγός της ομάδας, Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Πορτογαλίας. Πριν λίγους μήνες αποφάσισα να έρθω στη Μακεδονία (η μοναδική, η γνήσια, η Ελληνική) για να βοηθήσω την ομάδα μου να κατακτήσει το Πρωτάθλημα.

Έπαιξα σε εφτά παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών και τα κέρδισα όλα. Ξεκίνησα με έναν τραυματισμό και μετά ακολούθησε μία εγχείρηση. Παρ’ όλα αυτά εξαιτίας των συμπαικτών μου και του προπονητή έχω κερδίσει παραπάνω πόντους από τους ανταγωνιστές μας.

Προσπάθησα να μην κάνω βουτιές για να κερδίζω πέναλτι… ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΑΤΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΑ ΠΡΟΣΠΟΙΗΘΕΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜO ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ.

Προσπάθησα να μην παίζω βρώμικα απέναντι στους αντίπαλούς μου, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΑΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ Η ΟΧΙ, ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ Η ΟΧΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡ!

Προσπάθησα να αποτρέψω την απόφαση να εγκαταλείψω το γήπεδο πριν το παιχνίδι τελειώσει, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο ήταν το λάθος του διαιτητή.

ΑΛΛΑ, ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!

Είμαι ο Αντρέ Βιεϊρίνια και σέβομαι το ποδόσφαιρο. Εσείς σέβεστε εμένα και τους συμπαίκτες μου; Αγαπάμε το ίδιο ποδόσφαιρο;

Παρακαλώ αν η απάντηση είναι ναι, μη βλέπετε τις φωτογραφίες αλλά τα πραγματικά γεγονότα.

Οι καλύτερες ευχές!».

Δείτε το μήνυμά του:

https://www.instagram.com/p/Bg6mWrdngKW

ΔΗΜΟΦΙΛΗ