ΣΠΟΡ

NBA: Ο Αντετοκούνμπο νίκησε τους πρωταθλητές! (vids)

NBA: Ο Αντετοκούνμπο νίκησε τους πρωταθλητές! (vids)
Ο Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μπακς σε νίκη επί των Γουόριορς μέσα στο Όκλαντ! ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/JOHN G. MABANGLO

Με εντυπωσιακή εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν 116-107 των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Όλα τα αποτελέσματα στον «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει να εντυπωσιάζει ολοένα και περισσότερο τους πάντες με τις εμφανίσεις του στο ΝΒΑ με τα «ελάφια». Ο διεθνής φόργουορντ ήταν κάτι παραπάνω από ηγέτης για την ομάδα του, τους Μπακς, στην έδρα των πρωταθλητών Γκόλντεν Στέιτ Γουόριος του Κέβιν Ντουράντ και των υπόλοιπων αστέρων. Ο «Greek Freak», έψαχνε και την πρώτη του νίκη απέναντι στον «KD», την οποία κατάφερε να κατακτήσει με το 116-107 που πέτυχε το Μιλγουόκι στην έδρα των Γουόριορς.

Ο «Giannis» ήταν εξαιρετικός έχοντας 32 πόντους, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 25 λεπτά συμμετοχής όντας προφανώς κι ο κορυφαίος για την ομάδα του. Άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Κρις Μίντλετον, που σημείωσε 23 πόντους κι οι δυο μαζί είχαν 55 από τους 116 της ομάδας τους, απολογισμός που απέφερε την 40ή νίκη των Μπακς στη σεζόν.

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς στο ΝΒΑ, οι Πίστονς δεν είχαν προβλήματα να νικήσουν 103-92 τους Κλίπερς στο Ντιτρόιτ. Κορυφαίος ήταν ο Αντρέ Ντράμοντ που έκανε double-double με 24 πόντους και 23 ριμπάουντ.

Στο Μαϊάμι οι Χιτ αντιμετώπισαν τους Σικάγο Μπουλς και με τον Τζος Ρίτσαρντσον να πετυχαίνει 22 πόντους, επικράτησαν 103-92. Ήταν μια νίκη που τους φέρνει πολύ πιο κοντά στα play off πλέον.

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς υποδέχθηκαν την Οκλαχόμα και κατάφεραν να πάρουν ακόμα μια νίκη, επικρατώντας δύσκολα 103-99. Ο Όλντριτζ ήταν αυτός που αποδείχθηκε κομβικός για την ομάδα του Πόποβιτς κόντρα στους Θάντερ, έχοντας 25 πόντους και 11 ριμπάουντ, κάνοντας ένα ακόμα double-double.

Τέλος, στο Σακραμέντο οι Ιντιάνα Πέισερς κατάφεραν να κάνουν το δεύτερο «διπλό» της βραδιάς αφού επικράτησαν 106-103 των Κινγκς. Στη… μονομαχία των δυο Μπογκντάνοβιτς, νικητής ήταν ο Μπόγιαν, της Ιντιάνα, που είχε 25 πόντους ενώ ο Μπόγκνταν των Κινγκς σταμάτησε στους 21. Ο Κώστας Κουφός σε 21 λεπτά συμμετοχής είχε 7 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ με 3/5 δίποντα και 1/3 βολές…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ