ΣΠΟΡ

Κατέθεσε την έφεση ο ΠΑΟΚ

Κατέθεσε την έφεση ο ΠΑΟΚ
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε έφεση κατά της πρωτόδικης ποινής που της επιβλήθηκε για τα γεγονότα της 11ης Μαρτίου στην Τούμπα. Eurokinissi Sports

Μετά την τιμωρία που επιβλήθηκε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για όσα έγιναν στον αγώνα με την ΑΕΚ στην Τούμπα για το πρωτάθλημα της Super League, κατατέθηκε η έφεση από τους Θεσσαλονικείς έτσι ώστε να εκπέσει η πρωτόδικη ποινή.

Με βαρύ χρηματικό πρόστιμο, αλλά κυρίως με αφαίρεση τριών βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα και δυο από το επόμενο, μηδενισμό και τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ για όσα έγιναν στον αγώνα με την ΑΕΚ στις 11 Μαρτίου στην Τούμπα. Βαριά ήταν η τιμωρία και για τον Ιβάν Σαββίδη, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να καταθέσει έφεση τη Μεγάλη Δευτέρα έτσι ώστε να εκπέσει η πρωτόδικη ποινή.

Οι Θεσσαλονικείς θα περιμένουν την εκδίκαση της έφεσης τη Μεγάλη Πέμπτη, με το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ να πηγαίνει στην Επιτροπή Εφέσεων προετοιμασμένη και με αισιοδοξία πως θα καταφέρουν να αποδείξουν ότι τους έχει επιβληθεί μια βαριά κι άδικη τιμωρία.

Δηλώσεις για το θέμα έκανε ο εκ των νομικών εκπροσώπων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λάκης Σημαιοφορίδης, που σχολίασε: «Ως νομικό επιτελείο του ΠΑΟΚ δυσκολευτήκαμε, αλλά τελικά εξασφαλίσαμε το Σάββατο 31/3 τα dvd των καμερών ασφαλείας στα αποδυτήρια και στους διαδρόμους της Τούμπας, γιατί θέλουμε να αποδείξουμε ένα συγκεκριμένο γεγονός. Δεν καταφέραμε να τα έχουμε και να τα δείξουμε στον κ. Καποδίστρια, τώρα όμως στην επιτροπή Εφέσεων θα τα έχουμε. Ο κ. Καποδίστριας τόνισε στην πρώτη εκδίκαση ότι διακόπηκε ο αγώνας με την ΑΕΚ για λόγους ανασφάλειας, ενώ δεν έλαβε υπόψιν του τις μαρτυρίες των Κονέ και Χιμένεθ. Εμείς θα τις συμπεριλάβουμε στην έφεση μαζί με το υλικό των καμερών για να αποδείξουμε πως τα πράγματα δεν ήταν έτσι. Αν η εκδίκαση γίνει με βάση τα γεγονότα, τότε πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα δικαιωθεί».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ