ΣΠΟΡ

Χωρίς γκολ το μεγάλο ντέρμπι της Μίλαν με την Ίντερ (pics)

Χωρίς γκολ το μεγάλο ντέρμπι της Μίλαν με την Ίντερ (pics)
Το 0-0 «σφράγισε» τις προσπάθειες Μίλαν και Ίντερ στο ντέρμπι της Μεγάλης Τετάρτης. ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/ROBERO BREGANI

Το «Derby della Madonnina» ανάμεσα σε Μίλαν και Ίντερ δεν είχε ούτε νικητή, αλλά ούτε και τέρματα αφού τελείωσε 0-0 με αρκετές χαμένες ευκαιρίες και για τις δυο ομάδες…

Κάθε φορά που η Μίλαν υποδέχεται την Ίντερ, ή το αντίστροφο, το Μιλάνο… χωρίζεται στα δυο. Όλη η Ιταλία, κι όχι μόνο η Λομβαρδία και ο Βορράς, στρέφουν τα μάτια τους στο «Σαν Σίρο», το οποίο φυσικά αποκαλείται έτσι όταν είναι γηπεδούχοι οι «ροσονέρι» όπως συνέβη τη Μεγάλη Τετάρτη. Το ματς όπως πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, είχε πάθος, ένταση, νεύρα, συγκινήσεις αλλά έλλειψε το… σημαντικότερο.

Δεν υπήρξε γκολ! Καμία από τις δυο ομάδες δεν βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, με αποτέλεσμα το 0-0 να «σφραγίσει» τις προσπάθειες των παικτών των δυο ομάδων. Η Ίντερ έφτασε πολύ κοντά στο γκολ και μάλιστα το πέτυχε, με τον Μάουρο Ικάρντι στο πρώτο ημίχρονο, πλην όμως αυτό ακυρώθηκε μετά από χρήση του VAR που έδειξε τον ηγέτη των «νερατζούρι» σε θέση οφσάιντ. Ο Ικάρντι είχε ακόμα δυο μοναδικές ευκαιρίες για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, πλην όμως δεν κατάφερε να σκοράρει και αποδείχθηκε ο… μοιραίος του αγώνα!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ