ΣΠΟΡ

Έληξε η αποχή στον Παναθηναϊκό

Έληξε η αποχή στον Παναθηναϊκό
Δεν θα κάνουν, εν τέλει, αποχή οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Eurokinissi Sports

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα κάνουν κανονικά προπονήσεις έτσι ώστε να αγωνιστούν την Κυριακή απέναντι στον ΠΑΟΚ, με την ΠΑΕ να ενημερώνει πως έδειξαν κατανόηση στις δύσκολες στιγμές που περνάει το κλαμπ.

Ακόμα μια δύσκολη εβδομάδα έχει ξεκινήσει για τον Παναθηναϊκό, με καταιγιστικές εξελίξεις. Τη Δευτέρα σε συζητήσεις που είχαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, με τους ποδοσφαιριστές υπήρξε μεγάλη ένταση και διαφωνία. Η απόφαση των παικτών ήταν να κάνουν εκ νέου αποχή από τις προπονήσεις ενώ υπήρξε και σκέψη να μην αγωνιστούν ούτε την Κυριακή στον αγώνα της 29ης αγωνιστικής της Super League απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Εν τέλει, μετά από συζητήσεις ανάμεσα στη διοίκηση και την πλευρά των παικτών, η αποχή αυτή έληξε… εν τη γενέσει της. Οι ποδοσφαιριστές προφανώς πήραν κάποιες δεσμεύσεις από την πλευρά της ΠΑΕ και η απόφασή τους ήταν να προπονηθούν κανονικά από την Τετάρτη, αφού την Τρίτη είχαν ρεπό, και φυσικά να αγωνιστούν με τον Παναθηναϊκό απέναντι στον ΠΑΟΚ την Κυριακή στη Λεωφόρο.

Μάλιστα, λίγη ώρα αφότου έγινε γνωστή η είδηση της λήξης της αποχής, υπήρξε επίσημη ενημέρωση από πλευράς της «πράσινης» ΠΑΕ που ανέφερε ότι οι παίκτες έδειξαν κατανόηση στις δύσκολες στιγμές που περνάει το κλαμπ και στις εξελίξεις που έρχονται στο ιδιοκτησιακό καθεστώς. «Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αντιλαμβανόμενοι τις δύσκολες στιγμές στις οποίες βρίσκεται η ομάδα με τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό και τις προσφυγές ποδοσφαιριστών, συνειδητοποίησαν και ανέστειλαν την αποχή τους από τις προπονήσεις, στηρίζοντας τις ενέργειες που βρίσκονται σε εξέλιξη και όλοι μαζί να σταθούν αρωγοί στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται», αναφέρει η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το θέμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ