ΣΠΟΡ

Champions League: Πρόωρος τελικός για Μπάγερν και Ρεάλ Μαδρίτης

Champions League: Πρόωρος τελικός για Μπάγερν και Ρεάλ Μαδρίτης
Στιγμιότυπο από την προπόνηση των παιχτών της Ρεάλ Μαδρίτης REUTERS/Michael Dalder

Με την «τιτανομαχία» στην Arena του Μονάχου μεταξύ της Μπάγερν Μονάχου και της Ρεάλ Μαδρίτης (21:45, Cosmote Sport 1, ΕΡΤ) ολοκληρώνονται οι πρώτοι ημιτελικοί στο Champions League.

Το βράδυ της Τρίτης η Λίβερπουλ έκανε τεράστιο… βήμα πρόκρισης σε βάρος της Ρόμα, καθώς επικράτησε 5-2 και βρίσκεται μία… ανάσα από τον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στο Κίεβο.

Την Τετάρτη, το ενδιαφέρον της Ευρώπης επικεντρώνεται στην Γερμανία και το Μόναχο, όπου στις 21:45 η Μπάγερν θα υποδεχθεί την Ρεάλ Μαδρίτης. Οι δύο «μονομάχοι» θα αναμετρηθούν για 25η φορά σε ευρωπαϊκά παιχνίδια και μεταξύ τους υπάρχει απόλυτη ισορροπία, καθώς μετρούν από 11 νίκες και μόλις 2 παιχνίδια έχουν ολοκληρωθεί χωρίς νικητή.

Η τελευταία φορά που οι Βαυαροί αντιμετώπισαν την «Βασίλισσα» ήταν την σεζόν 2016-’17 στην φάση των νοκ-άουτ του Champions League, όπου η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε την πρόκριση με δύο νίκες. Η πρώτη ήταν στο Μόναχο, στις 12 Απριλίου του 2017, όταν οι Ισπανοί είχαν επιβληθεί 2-1, ενώ στον επαναληπτικό του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», οι Γερμανοί είχαν πάρει τη νίκη 2-1 στην κανονική διάρκεια, αλλά τρία τέρματα στην παράταση είχαν δώσει την πρόκριση στους γηπεδούχους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ