ΣΠΟΡ

Άκαρπη επικοινωνία Γιαννακόπουλου – Μπερτομέου

Άκαρπη επικοινωνία Γιαννακόπουλου – Μπερτομέου
Δεν υπήρξε καμία αλλαγή δεδομένων στις σχέσεις Παναθηναϊκού - Euroleague, παρά την επικοινωνία των δυο πλευρών. Eurokinissi Sports

Η πλευρά της οικογένειας Γιαννακόπουλου επικοινώνησε με αυτή του Τζόρντι Μπερτομέου, παρόλα αυτά ο CEO της Euroleague έδειξε να μην αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα της κατάστασης και ζήτησε να υπάρξει νέα συζήτηση του θέματος μετά το Final Four…

Μπορεί οι σχέσεις του Παναθηναϊκού με την Ευρωλίγκα να έχουν φτάσει στο έσχατο σημείο, μπορεί ο Τζόρντι Μπερτομέου να έχει κάνει μια πρωτοφανή επίδειξη ασέβειας προς την οικογένεια Γιαννακόπουλου και τους έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης, όμως, παρόλα αυτά από την πλευρά των «πράσινων» υπήρξε επικοινωνία με τον Καταλανό παράγοντα για να συζητηθούν όλα τα θέματα που έχουν ανακύψει.

Συγκεκριμένα, η οικογένεια Γιαννακόπουλου είχε επικοινωνία με τον Τζόρντι Μπερτομέου πριν εκδοθεί η δήλωση των Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου, ενώ στη συζήτηση συμμετείχε και ο Μάνος Παπαδόπουλος. Στην κουβέντα που έγινε, ωστόσο, δεν προέκυψε κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα. Η πλευρά της οικογένειας Γιαννακόπουλου ζήτησε από τον Μπερτομέου να πάρει πίσω όλα όσα έχουν ειπωθεί από την πλευρά του, άμεσα, κάτι που δεν έγινε. Αντίθετα, ο CEO της Euroleague – παρότι έδειξε ιδιαίτερα θορυβημένος από τις εξελίξεις – ζήτησε να συζητηθούν όλα μετά το Final-4 του Βελιγραδίου που θα γίνει από τις 18 ως τις 20 Μαΐου.

Η πλευρά της οικογένειας Γιαννακόπουλου έκανε σαφές πως η ασέβεια, αλλά και το συνολικό ζήτημα που υπάρχει ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ευρωλίγκα, θα πρέπει να λυθούν άμεσα. Παρόλα αυτά, ο Μπερτομέου επέμεινε πως δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για να συμβεί κάτι τέτοιο, με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα να υπάρξει η κοινή δήλωση από τον Παύλο και τον Θανάση Γιαννακόπουλο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ