ΣΠΟΡ

Super League: Νεροποντή στη Λεωφόρο, ήττα Ολυμπιακού στα Γιάννινα

Super League: Νεροποντή στη Λεωφόρο, ήττα Ολυμπιακού στα Γιάννινα
Η βροχή μετέτρεψε σε... πισίνα το γήπεδο της Λεωφόρου και αναγκαστικά διεκόπη ο αγώνας Παναθηναϊκός - Ξάνθη. Eurokinissi Sports

Δεν ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Super League, αφού η αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ξάνθη διεκόπη μετά από επτά λεπτά λόγω καιρικών συνθηκών. Τα υπόλοιπα αποτελέσματα…

Μια… μαρτυρική χρονιά για τον Παναθηναϊκό, θα έφτανε στο τέλος της το βράδυ της Κυριακής όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό. Κι αυτό γιατί είχε διαφορετική άποψη… ο καιρός! Στη Λεωφόρο με την έναρξη της αναμέτρησης των «πράσινων» με την Ξάνθη, για την τελευταία αγωνιστική της Super League, υπήρξε τρομερή νεροποντή.

Όπως ήταν λογικό, ο αγώνας δεν μπορούσε να συνεχιστεί αφού ο αγωνιστικός χώρος είχε μετατραπεί σε λίμνη κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο διαιτητής Στυλιάρας να διακόψει την αναμέτρηση. Το παιχνίδι θα συνεχιστεί από το 6’45’’ το βράδυ της Δευτέρας (07/05, 19:00), στο γήπεδο της Λεωφόρου όπου και θα πέσει οριστικά η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος.

Μια αυλαία που έπεσε για τον Ολυμπιακό στους «Ζωσιμάδες» των Ιωαννίνων, με μια «βαριά» ήττα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε εύκολα 3-0 των «ερυθρόλευκων» χάρη στα γκολ των Τζημόπουλου, Κόντε και Βιντάλ. Βήμα Ευρώπης έκανε ο Αστέρας Τρίπολης, που νίκησε 2-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με τέρματα των Ιγκλέσιας και Μανιά. Τέλος, νικηφόρα έκλεισε τη σεζόν κι ο Πανιώνιος που νίκησε 2-0 τον Λεβαδειακό στη Νέα Σμύρνη, με σκόρερ τους Μπανανά και Γεσίλ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ