ΣΠΟΡ

ΠΑΟΚ: Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στον Λευκό Πύργο για τους Κυπελλούχους

ΠΑΟΚ: Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στον Λευκό Πύργο για τους Κυπελλούχους
EUROKINISSI

Ασταμάτητοι και ολονύχτιοι ήταν οι πανηγυρισμοί των οπαδών του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, με τη Θεσσαλονίκη να «καίγεται» κατά την υποδοχή των ποδοσφαιριστών από την Αθήνα.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ, οπαδοί του «Δικέφαλου του Βορρά» βγήκαν στους δρόμους και ξεκίνησαν τους πανηγυρισμούς για το back to back τρόπαιο της ομάδας στον θεσμό.

Σημείο συνάντησης δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τον Λευκό Πύργο, ο οποίος «υποδέχθηκε» τους «ασπρόμαυρους».

Ωστόσο, παρά το γεγονός πως η ώρα περνούσε, κανένας οπαδός του ΠΑΟΚ δεν άφησε την θέση του, καθώς άπαντες περίμεναν με υπομονή την άφιξη της αποστολής από την Αθήνα με το τρόπαιο του Κυπέλλου στις αποσκευές. Μάλιστα, στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στήθηκε το πρώτο… πάρτι για την αποστολή του «Δικέφαλου».

Περισσότεροι από 1000 οπαδοί του ΠΑΟΚ περίμεναν… καρτερικά την άφιξη της πτήσης τσάρτερ της ομάδας, η οποία αναχώρησε λίγο μετά τις 2:00 από την πρωτεύουσα. Στις 3:30 το πούλμαν των «ασπρόμαυρων», με τον Ιβάν Σαββίδη να βρίσκεται μέσα, έκανε την… εμφάνισή του έξω από το αεροδρόμιο και ξεκίνησε ο πρώτος… χαμός.

Πρώτος που έκανε την εμφάνισή του ήταν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, κρατώντας την κούπα στα χέρια του και από κάτω, οι οπαδοί του φώναζαν: «Είναι τρελός, είναι τρελός ο πρόεδρος». Ακολούθησαν και όλοι οι παίκτες της ομάδας στην οροφή του πούλμαν και η νύχτα έγινε… μέρα.

Πολλά τα συνθήματα από τους οπαδούς του συλλόγου και πολλά από αυτή ήταν εναντίον της Αθήνας.

Έπειτα από λίγα λεπτά, το πούλμαν του ΠΑΟΚ, μαζί με τη συνοδεία των οπαδών, ξεκίνησε την… πορεία του για το κέντρο της Θεσσαλονίκης και τον Λευκό Πύργο, όπου ήταν συγκεντρωμένος ο κύριος όγκος των φιλάθλων της ομάδας. Η άφιξη έγινε λίγο μετά τις 4:30 και ακολούθησε πανδαιμόνιο.

Εκστασιασμένοι οι οπαδοί του «Δικέφαλου» έξω από τον Λευκό Πύργο φώναζαν συνθήματα για την κατάκτηση του Κυπέλλου, με τους παίκτες να βρίσκονται και πάλι στην οροφή του πούλμαν, συμμετέχοντας στο πάρτι που είχε στηθεί.

Τα συνθήματα και τα βεγγαλικά έδωσαν άλλο… χρώμα στην βραδιά, ενώ άπαντες έδωσαν εκ νέου ραντεβού για το απόγευμα της Κυριακής, στις 17:00, όπου η ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ δίνει το τελευταίο της παιχνίδι και είναι έτοιμη να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα. Γι’ αυτό το λόγο, έχει αποφασιστεί να δοθεί εκεί η φιέστα για τον νέο τίτλο του «Δικέφαλου».

Βίντεο από την άφιξη του ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ