ΣΠΟΡ

Στα άκρα οι σχέσεις Χριστοδουλόπουλου – ΑΕΚ

Στα άκρα οι σχέσεις Χριστοδουλόπουλου – ΑΕΚ
Όλα δείχνουν πως δεν θα φορέσει ξανά την κιτρινόμαυρη φανέλα ο Χριστοδουλόπουλος. ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/ EUROKINISSI

Ο MVP του πρωταθλήματος για την ΑΕΚ, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, έχει αποφασίσει να μην συνεχίσει την καριέρα του στα «κιτρινόμαυρα» ενώ πληροφορίες τον θέλουν κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Η φημολογία που είχε αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα γύρω από το αν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ ένας εκ των κορυφαίων και πλέον καταλυτικών παικτών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, φαίνεται πως είχε βάση. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος περίμενε πρόταση από την Ένωση, την ώρα που από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ υπογράμμιζαν πως υπάρχει συμφωνία για έναν ακόμα χρόνο την οποία ο παίκτης οφείλει να σεβαστεί.

Προφανώς και αυτό δεν το αποδέχεται η πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεδομένα περίμενε μια… γενναία αύξηση αποδοχών μετά από τη σεζόν που έκανε και βοήθησε τα μέγιστα έτσι ώστε η ΑΕΚ να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου για πρώτη φορά μετά από 24 χρόνια. Υπάρχουν, μάλιστα, πληροφορίες πως ο Χριστοδουλόπουλος έχει ήδη μπει σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, κάτι που έκανε ακόμα χειρότερα τα πράγματα μεταξύ του παίκτη και της ομάδας.

Το βράδυ της Δευτέρας, μάλιστα, σε δήλωση που έκανε στην ιστοσελίδα sport24.gr, ο Χριστοδουλόπουλος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Τις τελευταίες ώρες δέχομαι αρκετές πιέσεις για να ανανεώσω με την ΑΕΚ. Αλλά με απειλές ούτε χτίζεται εμπιστοσύνη, ούτε υπογράφονται συμβόλαια. Λυπάμαι πολύ, αλλά με αυτές τις συνθήκες σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να συνεχίσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ».

Την ίδια ώρα, η ΠΑΕ ΑΕΚ με θέση της υποστήριξε πως ο Χριστοδουλόπουλος έχει «τελειώσει» για την ομάδα. «Ο Λαζαρος έχει τελειώσει για εμάς, γιατί έχει μιλήσει εδώ και ένα μήνα με άλλη ομάδα και γιατί δεν σέβεται την υπογραφή του στο συμβόλαιο που έχει με εμάς μέχρι το 2019», αναφέρεται χαρακτηριστικά από το περιβάλλον της Ένωσης αφήνοντας σαφής υπαινιγμούς για τις επαφές του παίκτη με τον Ολυμπιακό…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ