ΣΠΟΡ

Απειλές κατά της ζωής του Κάριους μετά τα λάθη στον τελικό του Champions League

Απειλές κατά της ζωής του Κάριους μετά τα λάθη στον τελικό του Champions League
Reuters

Ο Λορίς Κάριους ήταν αδιαμφισβήτητα ο αρνητικός πρωταγωνιστής της Λίβερπουλ στον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον τελικό του Champions League στο Κίεβο. Τα λάθη του Γερμανού τερματοφύλακα έκριναν τον αγώνα, με τον ίδιο να ζητά συγνώμη, με δάκρια στα μάτια, από τους φίλους της ομάδας που είχαν ταξιδέψει στην Ουκρανία.

Η συγνώμη του φαίνεται πως δεν ήταν αρκετή για μερίδα αυτών, που ανήρτησαν στο διαδίκτυο πρωτοφανείς απειλές ακόμη και κατά της ζωής του ιδίου και της οικογένειάς του, με αποτέλεσμα η αστυνομία να καλείται να τους εντοπίσει.

Σε ανακοίνωσή της αστυνομία του Μέρσισαϊντ τονίζει πως πρόκειται για σοβαρές απειλές και γνωστοποιεί πως γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό των υπευθύνων.

«Η αστυνομία του Μέρσισαϊντ θέλει να υπενθυμίσει στους χρήστες των social media πως η όποια απειλή θα διερευνηθεί», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η συγνώμη του Κάριους

Το βράδυ του Σαββάτου θα «στοιχειώνει» τον 24χρονο για μεγάλο διάστημα, καθώς τα δύο λάθη του οδήγησαν σε γκολ της Ρεάλ και στέρησαν τις ελπίδες των Άγγλων να διεκδικήσουν το τρόπαιο.

Μετά το τέλος του αγώνα ο τερματοφύλακας ξέσπασε σε λυγμούς, πήγε μπροστά στο «πέταλο» των οπαδών της ομάδας και ζήτησε συγνώμη για την εμφάνισή του. Αργότερα, μέσω των social media δήλωσε πως θέλει να ζητήσει και μία τεράστια συγνώμη από τους συμπαίκτες του στη Λίβερπουλ και γενικώς την ομάδα.

«Δεν έχω κοιμηθεί ιδιαιτέρως έως τώρα. Οι σκηνές παίζουν στο κεφάλι μου ξανά και ξανά», έγραψε ο 24χρονος Γερμανός. «Ξέρω ότι τα έκανα θάλασσα με τα δύο λάθη μου και σας απογοήτευσα όλους».

«Όπως είπα, θα ήθελα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, αλλά αυτό δεν γίνεται. Είναι ακόμη χειρότερο γιατί όλοι πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να νικήσουμε τη Ρεάλ Μαδρίτης και ήμασταν μέσα στο παιχνίδι για πολύ ώρα».

Με πληροφορίες από: Loris Karius: Police investigate death threats to Liverpool goalkeeper, by Aimee Lewis, CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ