ΣΠΟΡ

Παναθηναϊκός Superfoods - Ολυμπιακός: Η πρώτη «μάχη» για την κούπα

Παναθηναϊκός Superfoods - Ολυμπιακός: Η πρώτη «μάχη» για την κούπα
Πρώτο... αίμα στο ΟΑΚΑ για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό EUROKINISSI / ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Παναθηναϊκός Superfoods και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα… ξίφη τους, για πρώτη φορά στην σειρά των τελικών της Basket League με… φόντο την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι» του Τσάβι Πασκουάλ έχουν το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς, καθώς ολοκλήρωσαν αήττητοι την κανονική περίοδο του φετινού… μαραθωνίου, ενώ συνεχίζουν στο ίδιο… μοτίβο και στα play offs, μετρώντας 31 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Έτσι, το πρώτο… αίμα των τελικών θα «χυθεί» στο ΟΑΚΑ, όπου στις 19:00 (Cosmote Sport 4) θα γίνει το τζάμπλ στο Game 1.

Ο Καταλανός τεχνικός του «τριφυλλιού» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, κάτι που του έδωσε την ευκαιρία να δουλέψει χωρίς «πονοκέφαλους» όλο αυτό το διάστημα, ενώ μπορεί να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό σχήμα.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο ΟΑΚΑ με στόχο το break. Οι Πειραιώτες καλούνται να «σπάσουν» την έδρα του Παναθηναϊκού Superfoods, προκειμένου να πάρουν το πλεονέκτημα και να φτάσουν στην ανατροπή. Ωστόσο, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει δύο σημαντικές απουσίες. Ο λόγος γίνεται για τους Δημήτρη Αγραβάνη και Κιμ Τιλί, οι οποίοι είχαν δείξει πως μπορούσαν να προσφέρουν σημαντικές λύσεις.

Το πρόγραμμα των τελικών

Κυριακή 3 Ιουνίου
Παναθηναϊκός Superfoods - Ολυμπιακός (19:00, Cosmote Sport 4)

Πέμπτη 7 Ιουνίου
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Superfoods (19:00, Cosmote Sport 4)

Κυριακή 10 Ιουνίου
Παναθηναϊκός Superfoods - Ολυμπιακός (19:00, Cosmote Sport 4)

Πέμπτη 14 Ιουνίου
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Superfoods (19:00, Cosmote Sport 4)*

Κυριακή 17 Ιουνίου
Παναθηναϊκός Superfoods - Ολυμπιακός (19:00, Cosmote Sport 4)*

* Εάν χρειαστεί

ΔΗΜΟΦΙΛΗ