ΣΠΟΡ

Στην προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Στην προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος
Τα… έψαλε στους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Η κάκιστη εικόνα του Παναθηναϊκού Superfoods στην ήττα από τον Ολυμπιακό στον πρώτο τελικό της Basket League στο ΟΑΚΑ, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ο διοικητικός ηγέτης της «πράσινης» ΚΑΕ ήταν εμφανώς ενοχλημένος με την εικόνα της ομάδας περισσότερο, παρά με την ήττα, με αποτέλεσμα να επισκεφθεί την προπόνηση του «τριφυλλιού» και να φέρει τους παίκτες… προ των ευθυνών τους. Μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεκαθάρισε στους παίκτες πως ο Παναθηναϊκός μετρά 22 σερί σεζόν έχοντας κατακτήσει τουλάχιστον έναν τίτλο (από το 1996) και δεν είναι δυνατόν να είναι εκείνοι που θα συνδέσουν το όνομά τους με μια «στείρα» χρονιά.

«Αποκλειστήκατε από την ΑΕΚ στο Κύπελλο και από την κατά τεκμήριο κορυφαία ομάδα της Ευρώπης, την Ρεάλ στην Ευρωλίγκα. Δεν σας είπαμε τίποτα. Αλλά δεν είναι δυνατόν να χάσατε το πρωτάθλημα από τον χειρότερο Ολυμπιακό της τελευταίας δεκαετίας. Αν το… καταφέρετε και αυτό να σηκωθείτε όλοι και να φύγετε», ήταν μερικά από τα λόγια του προς τους παίκτες ενώ πρόσθεσε με νόημα πως «Τα παχυλά συμβόλαια και οι αυξήσεις έρχονται μόνο μετά από ομαδικούς τίτλους και όχι με προσωπικά ρεκόρ και διακρίσεις».

Αξίζει να σημειωθεί πως η διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, έχει αποφασίσει την επιβολή προστίμου ενός μισθού στους παίκτες, σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να κατακτήσουν τελικά το πρωτάθλημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ