ΣΠΟΡ

Αποσύρθηκε από το Roland Garros η Σ. Γουίλιαμς

Αποσύρθηκε από το Roland Garros η Σ. Γουίλιαμς
REUTERS/BENOIT TESSIER

Η Σερένα Γουίλιαμς αποσύρθηκε από το γαλλικό OPEN λόγω τραυματισμού που επηρέαζε το σερβίς της, στερώντας από τους φιλάθλους τον πολυαναμενόμενο αγώνα μεταξύ της Αμερικανίδας και της Μαρία Σαράποβα.

Η Γουίλιαμς, η οποία έπαιζε για μόλις τρίτη φορά μετά την εγκυμοσύνη της, είχε ολοκληρώσει επιτυχώς τους πρώτους τρεις γύρους του τουρνουά αλλά ανακοίνωσε την απόσυρσή της λεπτά πριν τον προγραμματισμένο αγώνα με την Ρωσίδα τενίστρια.

Εξομολογήθηκε ότι η ενόχληση στους θωρακικούς της μύες δεν της επιτρέπει να σερβίρει σωστά και ότι ένιωθε την ενόχληση αυτή και κατά την διάρκεια των προηγούμενων ματς του φετινού OPEN.

Την Κυριακή, η Σερένα με την αδελφή της Βένους, ηττήθηκαν 6-0 από την Andreja Klepac και την Maria Jose Martinez Sanchez. Την Τρίτη, η Σερένα αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το εύρος του προβλήματός της.

Η απόσυρσή της σημαίνει ότι η Σαράποβα, που κέρδισε την Γουίλιαμς για τελευταία φορά πριν από 14 χρόνια, θα προκριθεί αυτομάτως στους προημιτελικούς του πρωταθλήματος ενάντια στην Garbine Muguruza ή την Lesia Tsurenko.

Η Γουίλλιαμς δήλωσε ότι η απόσυρσή της δεν ήταν εύκολη απόφαση για εκείνη καθώς «λατρεύ[ει] να παίζ[ει] ενάντια στη Μαρία». Προσέθεσε ότι είναι πολύ απογοητευμένη που αναγκάζεται να αποσυρθεί διότι «έχ[ει] κάνει κάθε θυσία που μπορούσ[ε]» προκειμένου να αγωνιστεί στο OPEN. Αλλά δήλωσε επίσης ότι είναι προτιμότερο να διατηρήσει θετική στάση και να προσπαθήσει να επουλώσει τον τραυματισμό της αντί να επιμείνει τώρα και να διακινδυνεύσει το να χειροτερεύσει την κατάστασή της.

French Open: Serena Williams pulls out of Roland Garros due to injury by Ravi Ubha, CNNi

ΔΗΜΟΦΙΛΗ