ΣΠΟΡ

NBA: Βγάζουν… σκούπα οι Ουόριορς (vid)

NBA: Βγάζουν… σκούπα οι Ουόριορς (vid)
Μεγάλη εμφάνιση από Ντουράντ και 3-0 οι Ουόριορς ΑΜΠΕ

Ένα… βήμα για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος του NBA βρίσκονται οι Ουόριορς μετά το break στο Κλίβελαντ, 110-102 επί των Καβαλίερς.

Η ομάδα του Στιβ Κερ είχε σε εξαιρετικό βράδυ τον Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 43 πόντους και είχε ακόμα 13 ριμπάουντ για το double double αλλά και 7 ασίστ σε 43 λεπτά συμμετοχής. Ωστόσο, ο σούπερ σταρ των «Πολεμιστών» ήταν αυτός που κράτησε την ομάδα του στο πρώτο μέρος, αλλά και με μεγάλο τρίποντο στα 50’’ πριν το τέλος «κλείδωσε» το «διπλό».

Παράλληλα, ο KD έπαιξε και για τους… Κάρι και Τόμπσον, οι οποίοι ήταν ιδιαίτερα άστοχοι σκοράροντας 10 πόντους έκαστος, ενώ σημαντική ήταν η βοήθεια των Γκριν, ΜκαΓκι και Ιγκουοντάλα, σε κρίσιμα σημεία.

Στην αντίπερα… όχθη, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς προσπάθησε μόνος του να κρατήσει τους Καβαλίερς στην διεκδίκηση του τίτλου, σημειώνοντας ένα ακόμα triple double με 33 πόντους, 11 ασίστ και 10 ριμπάουντ. Double double έκανε ο Κέβιν Λοβ με 20 πόντους και 13 ριμπάουντ.

Η επόμενη «μάχη» μεταξύ των δύο φιναλίστ είναι προγραμματισμένη για τα ξημερώματα του Σαββάτου (9/6) όπου οι Καβς καλούνται να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο δεύτερο ματς στο Κλίβελαντ, ενώ οι Ουόριορς με νέο break μπορούν να τελειώσουν την σειρά.

Τα δωδεκάλεπτα: 29-28, 58-52, 81-83, 102-110.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ