ΣΠΟΡ

Παναθηναϊκός Superfoods - Ολυμπιακός: Ώρα… στέψης στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός Superfoods - Ολυμπιακός: Ώρα… στέψης στο ΟΑΚΑ
Ο θρόνος της Basket League χωράει μόνο έναν! EUROKINISSI / ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ

Ο θρόνος του Πρωταθλητή Ελλάδας στην Basket League χωράει μόνο… έναν. Παναθηναϊκός Superfoods και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Game 5 το απόγευμα της Κυριακής (17/6) στις 19:00 (Cosmote Sport 4) με στόχο την κατάκτηση του τίτλου.

Οι δύο «μονομάχοι» βρίσκονται στο 2-2 στην σειρά των τελικών του κορυφαίου τη τάξει εθνικού πρωταθλήματος στο μπάσκετ και θα λύσουν οριστικά τις διαφορές τους στον πέμπτο και τελευταίο αγώνα της φετινής αγωνιστικής περίοδου.

Οι «πράσινοι» του Τσάβι Πασκουάλ καλούνται να συνεχίσουν την… παράδοση που έχουν δημιουργήσει όταν η σειρά κρίνεται σε πέντε παιχνίδια και αγωνίζονται στην έδρα τους. Παράλληλα, το «τριφύλλι» θέλει τον τίτλο, προκειμένου να τον αφιερώσει στον Παύλο Γιαννακόπουλο, τον ιστορικό ηγέτη της ομάδας που άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Κυριακής 10 Ιουνίου.

Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» του Γιάννη Σφαιρόπουλου πηγαίνουν στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων στο Μαρούσι με στόχο να επαναλάβουν την εμφάνιση του Game 1 και να πάρουν το «διπλό» που θα τους επιτρέψει να φτάσουν στον τίτλο, έπειτα από την σεζόν 2015-’16.

Στα αγωνιστικά, ο Καταλανός τεχνικός του Παναθηναϊκού Superfoods βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, κάτι που του δίνει την ευκαιρία να παρουσιάσει την ομάδα του μ’ όλα τα… όπλα στην φαρέτρα του. Από την άλλη, ο κόουτς των Πειραιωτών δεν θα έχει στην διάθεσή τους Κιμ Τιλί και Δημήτρη Αγραβάνη.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα των τελικών:

Κυριακή 3 Ιουνίου
Παναθηναϊκός Superfoods - Ολυμπιακός 65-75

Πέμπτη 7 Ιουνίου
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Superfoods 66-71

Κυριακή 10 Ιουνίου
Παναθηναϊκός Superfoods - Ολυμπιακός 73-58

Πέμπτη 14 Ιουνίου
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Superfoods 92-76

Κυριακή 17 Ιουνίου
Παναθηναϊκός Superfoods - Ολυμπιακός (19:00, Cosmote Sport 4)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ