ΣΠΟΡ

Το τελευταίο αντίο στον Κώστα Πολίτη

Το τελευταίο αντίο στον Κώστα Πολίτη
Συγγενείς, φίλοι και προσωπικότητες από τον αθλητισμό και την πολιτική αποχαιρέτησαν τον Κώστα Πολίτη. ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Το απόγευμα της Τετάρτης (20/06) στο κοιμητήριο της Καισαριανής, συγγενείς, φίλοι και πλήθος προσωπικοτήτων από τον αθλητισμό, αποχαιρέτησαν για τελευταία φορά τον Κώστα Πολίτη.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας (18/06) «έφυγε» ο Κώστας Πολίτης. Ο άνθρωπος που ήταν στην άκρη του πάγκου της Εθνικής Ελλάδας το 1987 όταν κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ για πρώτη φορά στην ιστορία της. Η κηδεία του 76χρονου προπονητή, έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στο κοιμητήριο της Καισαριανής όπου πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» για το ύστατο χαίρε.

Μεταξύ άλλων, βρέθηκαν εκεί ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αλλά και η σύζυγος του Παύλου Γιαννακόπουλου, Δέσποινα, με τους περισσότερους να εντυπωσιάζονται από το πως βρήκαν το κουράγιο να είναι εκεί σε μια τόσο δύσκολη στιγμή, μόλις μια εβδομάδα μετά το ύστατο χαίρε στον πατριάρχη της οικογένειας Γιαννακόπουλου, Παύλο. Μεταξύ άλλων το «παρών» έδωσαν και οι Φραγκίσκος Αλβέρτης ,Παναγιώτης Γιαννάκης, Νίκος Φιλίππου, Απόστολος Κόντος, Φάνης Χριστοδούλου αλλά και ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ