ΣΠΟΡ

Οι Καβαλίερς αποχαιρετούν τον Λεμπρόν και αποσύρουν τη φανέλα του

Οι Καβαλίερς αποχαιρετούν τον Λεμπρόν και αποσύρουν τη φανέλα του
EPA/LARRY W. SMITH SHUTTERSTOCK OUT/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο πρόεδρος των Καβαλίερς αποχαιρέτησε τον Λεμπρόν Τζέιμς, μετά την ανακοίνωση πως από την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται με τη φανέλα των Λέικερς, και υποσχέθηκε να αποσύρει την φανέλα του, ως "ευχαριστώ" για τα όσα προσέφερε στην ομάδα του Κλίβελαντ.

Προ οκταετίας, όταν ο Τζέιμς είχε αποχωρήσει και πάλι από την ομάδα, ο Νταν Γκίλμπερτ είχε κατακρίνει εντόνως τον μπασκετμπολίστα, αυτή τη φορά, όμως, αναγνώρισε τη μεγάλη βοήθεια που προσέφερε στους Καβαλίερς.

Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ο Γκίλμπερτ θυμήθηκε τη νύχτα του 2016 που οι Καβς επικράτησαν των Ουόριορς και κέρδισαν, με ηγέτη τον Λεμπρόν, το πρώτο τους τρόπαιο στο NBA από το 1964.

«Ένα πρωτάθλημα που ένωσε γενιές πολιτών του Κλίβελαντ, τόσο εν ζωή όσο και αποθανόντων», είπε χαρακτηριστικά ο Γκίλμπερτ, σημειώνοντας, ακόμη, πως η μεγάλη επιτυχία της ομάδας δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την επιστροφή του Τζέιμς.

«Τίποτα απ΄αυτά δεν θα είχε συμβεί αν ο Λεμπρόν Τζέιμς δεν συμφωνούσε να επιστρέψει και να οδηγήσει τους Καβαλίερς στη γη της Επαγγελίας. Όλη η ομάδα ευχαριστεί τον Λεμπρόν για αυτή την υπέροχη στιγμή και όλη την χαρά που της προσέφερε».

«Ο Λεμπρόν επέστρεψε στο σπίτι του και πέτυχε τον απόλυτο στόχο. Σου χρωστάμε μόνο ευγνωμοσύνη για όλα όσα επένδυσες και κάθε στιγμή που πέρασες φορώντας τη φανέλα των Καραλίερς. Θα αποσύρουμε τη διάσημη φανέλα με το νούμερο 23».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ