ΣΠΟΡ

Στο εξώφυλλο του ΝΒΑ2Κ19 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Στο εξώφυλλο του ΝΒΑ2Κ19 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Στο εξώφυλλο του κορυφαίου μπασκετικού video game ο Έλληνας άσος των Μιλγουόκι Μπακς ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Οι διακρίσεις για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο εκτός των παρκέ συνεχίζονται καθώς ο Greek Freak φιλοξενείται στο εξώφυλλο του ΝΒΑ2Κ19, της επόμενης έκδοσης του δημοφιλέστερου video game με θέμα το μπάσκετ.

Όπως ανακοινώθηκε σε ειδική εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο πρώτος διεθνής (μη Αμερικανός) μπασκετμπολίστας που φιλοξενείται στο εξώφυλλο του συγκεκριμένο παιχνιδιού. Σημειώνεται ότι το ΝΒΑ2Κ19 θα κυκλοφορήσει στις 11 Σεπτεμβρίου.

Μία άλλη ιδιαιτερότητα είναι ότι το εξώφυλλο είναι αρκετά προσωπικό με αναφορές στην Ελλάδα, την οικογένεια του, τα Σεπόλια κ.ά., ενώ είναι αξιοσημείωτο ότι το εισαγωγικό video της εκδήλωσης αφηγητής είναι η μητέρα του Έλληνα σούπερ σταρ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υποστήριξε ότι η Ελλάδα σημαίνει πολλά για τον ίδιο και την οικογένεια του, δεδομένου ότι τους άνοιξε την αγκαλιά της και τους βοήθησε. Ερωτώμενος αν θα σκεφτόταν να αποκτήσει κάποια ομάδα στην Ελλάδα, το άφησε μεν ανοικτό αλλά όταν ολοκληρώσει την καριέρα του και θα είναι περισσότερο ώριμος.

https://www.instagram.com/p/BkvGprVlA7v

Ερωτώμενος για τον Λεμπρόν Τζέιμς και την επιλογή του να πάει στους Λος Άντζελες Λέικερς, ο Greek Freak δήλωσε, αστειευόμενος και λίγο, ότι «είμαι σοκαρισμένος» αλλά τόνισε ότι πήρε την απόφαση του με βάση τι ήταν καλό για την οικογένεια του και δήλωσε χαρούμενος ότι στην κανονική σεζόν δεν θα χρειάζεται πλέον να τον αντιμετωπίσει πάνω από δύο φορές.

Σε ερώτηση για τους Ευρωπαίους παίκτες, έκανε ειδική αναφορά στον Λούκα Ντόνσιτς, λέγοντας πολύ καλά λόγια και τόνισε ότι υπάρχουν και άλλα ταλέντα τόσο από την Ευρώπη όσο και από τον υπόλοιπο κόσμο που βλέπουν ότι είναι εφικτό να τα καταφέρουν. Όσον αφορά τον αδερφό του, Κώστα, ο οποίος έγινε φέτος ντραφτ από τους Ντάλας Μάβερικς, σημείωσε ότι μπορεί να πάει καλά και θα έχει την ευκαιρία του στο ΝΒΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ