ΣΠΟΡ

Παναθηναϊκός: Η αντίδραση Τσίπρα για τον Πιεμπονγκσάντ

Παναθηναϊκός: Η αντίδραση Τσίπρα για τον Πιεμπονγκσάντ
Δεν φαίνεται να έχει πειστεί για τον Ταϊλανδό broker ο πρωθυπουργός... MotionTeam/ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ

Με μια χαρακτηριστική κίνηση του χεριού του, ο Αλέξης Τσίπρας έδειξε πως δεν είναι αισιόδοξος για την έκβαση της υπόθεσης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του Ταϊλανδού broker.

Ο Παναθηναϊκός είναι εν μέσω διοικητικών εξελίξεων, οι οποίες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν… ευχάριστες.

Ειδικότερα από τη στιγμή που όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη, η πλευρά του Ταϊλανδού Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ πρότεινε συνδιοίκηση για έναν μήνα με τον Γιάννη Αλαφούζο και στη συνέχεια σταδιακή ή και τμηματική κάλυψη της ΑΜΚ των 20 εκατ. ευρώ που πρόκειται να προκηρυχθεί στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός την Παρασκευή.

Εξελίξεις που σίγουρα δημιουργούν αίσθημα αμφιβολίας για το κατά πόσο θα έχει θετική έκβαση το όλο θέμα με τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ κι αν τελικά μπορεί ο εν λόγω και όσοι εκπροσωπεί, να βγάλουν τον Παναθηναϊκό από το αδιέξοδο στο οποίο περιήλθε μετά την διοικητική πρακτική του Γιάννη Αλαφούζου.

Φαίνεται πως ακόμα και ο πρωθυπουργός της χώρας, Αλέξης Τσίπρας, δεν αισιοδοξεί για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Ο πρωθυπουργός, που δεν έχει κρύψει πως είναι φίλος του Παναθηναϊκού, πριν την έναρξη στην τετραμερή σύνοδο ανάμεσα σε Ελλάδα, Σερβία, Βουλγαρία και Ρουμανία ρωτήθηκε από δημοσιογράφους αρχικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο και στη συνέχεια για τον Παναθηναϊκό και για τις εξελίξεις με τον Ταϊλανδό.

Η χειρονομία που έκανε με το δεξί του χέρι, φανερώνει και τις πεποιθήσεις του για το συγκεκριμένο θέμα, στο οποίο φαίνεται πως δεν είναι και τόσο… αισιόδοξος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ