ΣΠΟΡ

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018: Πόσο χρόνο έχει περάσει ο Νεϊμάρ στο... χορτάρι;

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018: Πόσο χρόνο έχει περάσει ο Νεϊμάρ στο... χορτάρι;
Φωτογραφίες από Reuters

Ως τώρα, το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου έχει χαρίσει στους φιλάθλους συγκλονιστικές στιγμές, άφθονα γκολ και πλούσιο θέαμα.

Ο Νεϊμάρ, ωστόσο, φαίνεται να έχει υιοθετήσει και μία… αμφιλεγόμενη τακτική, που έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Με τα καλοδουλεμένα «θεατρικά κόλπα» του, τα οποία έχουν εξαγριώσει ανθρώπους από όλον τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων και των Βραζιλιάνων, καταφέρνει να… πάρει αυτό που θέλει.

Τώρα, έφτασε η στιγμή να αποκαλυφθεί ο συνολικός χρόνος που ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν έχει περάσει ξαπλωμένος στο γρασίδι.

Παρά το γεγονός πως έχει παίξει μόνο τέσσερις αγώνες ως τώρα, δηλαδή 360’, τα 14’ από αυτά τα έχει περάσει σε κάποια αλλόκοτη -συνήθως- στάση, πεσμένος στο γρασίδι του γηπέδου!

2018 06 17T194915Z 508013063 RC19CA485700 RTRMADP 3 SOCCER WORLDCUP BRA SWI


Πηγή: Reuters

Ο ποδοσφαιριστής, φυσικά, δεν τη γλίτωσε από τα αιχμηρά σχόλια, με φιλάθλους και ειδήμονες να σχολιάζουν την πρακτική του αυτή.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής Άλαν Σίρερ έκανε «επίθεση» στον Νεϊμάρ λέγοντας: «Για όνομα του θεού φίλε. ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ. Αρκετά».

Από το «πάρτι» αντιδράσεων δεν έλειψε ο ηθοποιός και πρώην ποδοσφαιριστής, Ερίκ Καντονά, ο οποίος δημοσιοποίησε βίντεο στο οποίο παρουσιάζει μία κίτρινη βαλίτσα και δηλώνει: «Αυτή είναι η νέα μου βαλίτσα: Την ονόμασα Νεϊμάρ, λόγω του χρώματός του και κυρίως λόγω του γεγονότος ότι ακόμη και με ένα μικρό άγγιγμα ξεκινάει να κυλάει για ώρες ολόκληρες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ