ΣΠΟΡ

Παγκόσμιο Κύπελλο 2018: Τα σημάδια που «δείχνουν» την Αγγλία πρωταθλήτρια

Παγκόσμιο Κύπελλο 2018: Τα σημάδια που «δείχνουν» την Αγγλία πρωταθλήτρια
REUTERS/Lee Smith TPX IMAGES OF THE DAY

Η Αγγλία θα επιχειρήσει απέναντι στην Κροατία να εξασφαλίσει πρόκριση στον τελικό του Μουντιάλ της Ρωσίας. Τα «Τρία Λιοντάρια» έφτασαν στα ημιτελικά με μια ομάδα, που ο μέσος όρος ηλικίας της δεν ξεπερνά τα 26 χρόνια και ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης τους, ο Ασλεϊ Γιανγκ, δεν ξεπερνά τα 32 χρόνια.

Ο Σαουθγκέιτ, θα προσπαθήσει να κάνει απόψε το πρώτο βήμα, προκειμένου η Αγγλία να πανηγυρίσει πάλι το τρόπαιο, μετά το 1966.

Yπάρχουν μάλιστα κάποια γεγονότα, που παρουσιάζει η ισπανική εφημερίδα Marca, τα οποία από σύμπτωση ή όχι, «δείχνουν» ότι η Αγγλία θα σκαρφαλώσει στην κορυφή του κόσμου:

1966: Αγγλία, παγκόσμια πρωταθλήτρια. Ρεάλ Μαδρίτης, πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μπέρνλι σε ευρωπαϊκή θέση, Τσέλσι πέμπτη στην Premier League, Μάντσεστερ Σίτι πρωταθλήτρια στην Premier League.

2018: Ρεάλ Μαδρίτης, πρωταθλήτρια Champions League, Μπέρνλι σε ευρωπαϊκή θέση, Τσέλσι πέμπτη στην Premier League, Μάντσεστερ Σίτι πρωταθλήτρια Premier League.

2010: Πρωταθλητής o Γκουαρντιόλα στο ισπανικό πρωτάθλημα με την Μπαρτσελόνα και η Ισπανία κατέκτησε τον παγκόσμιο τίτλο στη Νότια Αφρική για πρώτη φορά στην Ιστορία της.

2014: Πρωταθλητής στην Bundesliga ο Γκουαρντιόλα με την Μπάγερν, και η Γερμανία κατέκτησε τον παγκόσμιο τίτλο στη Βραζιλία

2018: Ο Γκουαρντιόλα πρωταθλητής στην Premier League με την Μάντσεστερ Σίτι.

Θα είναι άραγε σειρά της ομάδας του Σαουθγκέιτ, να επιβεβαιώσεις τις ...συμπτώσεις;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ