ΣΠΟΡ

Και η Τσέλσι θέλει τον Ιμπραϊμοβιτς για να ενισχύσει την επίθεσή της

Και η Τσέλσι θέλει τον Ιμπραϊμοβιτς για να ενισχύσει την επίθεσή της
Reuters / Eric Gaillard

Ο Σουηδός επιθετικός της Παρί σεν Ζερμέν στα 34 του χρόνια αποτελεί μήλο την έριδας για πολλούς συλλόγους με την Τσέλσι να προστίθεται στην λίστα των ενδιαφερόμενων ομάδων.

Σύμφωνα με το Ισπανικό περιοδικό Don Ballon, ο Ζοσέ Μουρίνιο ετοιμάζει προσφορά 300 χιλιάδων € την εβδομάδα (1,2 εκατομμύρια το μήνα) για να δελεάσει τον Σουηδό σούπερ σταρ. Ήδη στο προσκήνιο είχε εμφανιστεί το όνομα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς το συμβόλαιο του Ζλάταν λήγει το καλοκαίρι.

Η Τσέλσι ψάχνει να βρει λύση στο επιθετικό πρόβλημα και στην αφλογιστία του Ντιέγκο Κόστα, που πέρυσι είχε 20 γκολ σε 26 ματς, αλλά εφέτος έχει καταφέρει να σκοράρει μόλις 3 φορές. Αντίθετα ο Ιμπραϊμοβιτς έχει σταθερή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα: 12 γκολ στο γαλλικό πρωτάθλημα και ένα στο Champions League.

Δεν είναι όμως η μόνη κίνηση, που θέλει να κάνει o Special One, αφού η τραγική κατάσταση της Τσέλσι και η 14η θέση στο πρωτάθλημα, δύο μόλις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού έχουν κάνει άπαντες στο Λονδίνο να ψάχνουν λύσεις.

Chelsea Football Club will look to make January signings to address their worrying slump under Jose Mourinho

Δημοσιεύτηκε από Chelsea FC - Telegraph Sport στις Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2015


Στα σενάρια όμως που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, εμπλέκεται και το όνομα του ίδιου του Μουρίνιο. Ιδιαίτερα αν δεν καταφέρει να προκριθεί στους 16 του Champions League και το όνομα του Αντόνιο Κόντε ήδη φιγουράρει στους υποψήφιους αντικαταστάτες του Πορτογάλου.

Ο ίδιος εμφανίζεται ήρεμος και καθησυχαστικός. Τονίζει σε κάθε ευκαιρία στους δημοσιογράφους ότι απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Αμπράμοβιτς και δεν φοβάται για το μέλλον του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ