ΣΠΟΡ

Η απόφαση του Μέσι για την Εθνική Αργεντινής

Η απόφαση του Μέσι για την Εθνική Αργεντινής
Όλα ανοικτά για το αν θα συνεχίσει στην Εθνική Αργεντινής ο Λιονέλ Μέσι ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/ROBERT GHEMENT

Ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει αποφασίσει αν θα αποσυρθεί ή όχι από την Εθνική Αργεντινής

Το μεγάλο ερώτημα, μετά την αποτυχία της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018, ήταν το τι θα γίνει τελικά με τον Λιονέλ Μέσι. Αν θα συνεχίσει να παίζει με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του ή αν θα ανακοινώσει την απόσυρσή του. Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, δεν έχει πάρει ακόμα την απόφασή του. Περιμένει να δει τις εξελίξεις στην ομοσπονδία και στο τεχνικό τιμ της «μπιανκοσελέστε» και στη συνέχεια θα ανακοινώσει την απόφαση που θα πάρει.

Η εφημερίδα «Clarin» αναφέρει πως ο Μέσι μίλησε την περασμένη Παρασκευή με τον Κλαούντιο Τάπια, πρόεδρο της AFA, όταν ο τελευταίος τον κάλεσε για να τον χαιρετήσει για την «Ημέρα του Φίλου». Στην Αργεντινή περίμεναν πως ο Μέσι θα μιλούσε μετά τον αποκλεισμό από τη Γαλλία στο Μουντιάλ, κάτι που δεν έγινε και όλοι απορούν για το αν θα δώσει το «παρών» σε κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια της εθνικής ομάδας της χώρας.

Ο Τάπια, από την πλευρά του, εμφανίστηκε αισιόδοξος πως ο Μέσι θα συνεχίσει να παίζει για την Αργεντινή. «Νομίζω ότι θα συνεχίσει. Αγαπά την Εθνική ομάδα πολύ. Αυτό το πλήγμα ήταν πολύ δύσκολο γι'αυτόν, αλλά η Αργεντινή τον χρειάζεται», είπε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας που ήδη έχει δει τους Μασεράνο και Μπίλια να ανακοινώνουν την απόσυρσή τους, με τους Ντι Μαρία, Μπανέγα και Αγουέρο να θεωρείται επίσης πιθανό πως θα σταματήσουν από την εθνική ομάδα.

Μεγάλο ρόλο, πάντως, στην απόφαση του Μέσι θα παίξει και το ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής της ομάδας. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην Αργεντινή, οι Ποκετίνο, Σαμπέγια και Γκουαρδιόλα είναι αυτοί που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας για να καθίσουν στον πάγκο της «μπιανκοσελέστε»…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ