ΣΠΟΡ

Αποκλεισμός - σοκ για Γιουνάιτεντ, στα... 8 σταμάτησε η Ρεάλ

Αποκλεισμός - σοκ για Γιουνάιτεντ, στα... 8 σταμάτησε η Ρεάλ
Action Images via Reuters /Carl Recine Livepic /REUTERS/Juan Medina

Οδυνηρό αποκλεισμό από τους 16 του Champions League γνώρισε το βράδυ της Τρίτης η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χάνοντας από τη Βόλφσμπουργκ στη Γερμανία, την ώρα που η Ρεάλ έκανε πάρτι στο Μπερναμπέου με... καρέ τερμάτων του Κριστιάνο Ρονάλντο κερδίζοντας με 8-0 την Μάλμε.

Η Γιουνάιτεντ μπήκε μπροστά στο σκορ με τον Μαρσιάλ στο 10ο λεπτό αλλά ισοφαρίστηκε σχεδόν αμέσως από τον Νάλντο για να πάρουν το προβάδισμα οι Γερμανοί της Βόλφσμπουργκ με 2-1 και σκόρερ τον... γνώριμο του ελληνικού ποδοσφαίρου, Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Οι παίκτες του Φαν Χαλ ισοφάρισαν στο 80' με αυτογκολ του Γουιλαβογκούι αλλά και πάλι ο Νάλντο είχε σχεδόν άμεση απάντηση και με κεφαλιά έγραψε το τελικό 3-2. Η Βόλφσμπουργκ πήρε την πρώτη θέση του γκρουπ, με δεύτερη την PSV που επικράτησε την ίδια ώρα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 2-1 στην Ολλανδία.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε ήδη προκριθεί και μάλιστα ως πρώτη από τον πρώτο όμιλο της διοργάνωσης, αλλά οι Μαδριλένοι βρέθηκαν σε εξαιρετική μέρα και με τον... δαιμονισμένο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην αντίπαλό τους, τη σουηδική Μάλμε που τελικώς κατετάγη τέταρτη.

Με τα τέσσερα γκολ που πέτυχε κόντρα στους Σουηδούς ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της βασίλισσας της Ευρώπης έφθασε τα 11 συνολικά στη φετινή διοργάνωση.

Συνολικά τα αποτελέσματα των αγώνων της Τρίτης στο Champions League:

A' όμιλος:

Παρί - Σαχτάρ 2-0
Ρεάλ - Μάλμε 8-0

Βαθμολογία:

Ρεάλ 16
Παρί 13
Σαχτάρ 3
Μάλμε 3

Β' όμιλος:

Βόλφσμπουργκ - Μάντσεστερ Γ. 3-2
Αϊντχόβεν - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2-1

Βαθμολογία:

Βόλφσμπουργκ 12
Αϊντχόβεν 10
Μάντσεστερ Γ. 8
ΤΣΣΚΑ Μόσχας 4

Γ' όμιλος:

Μπενφίκα - Ατλέτικο 1-2
Γαλατάσαραϊ - Αστάνα 1-1

Βαθμολογία:

Ατλέτικο 13
Μπενφίκα 10
Γαλατάσαραϊ 5
Αστάνα 4

Δ' όμιλος:

Μάντσεστερ Σίτι - Γκλάντμπαχ 4-2
Σεβίλλη - Γιουβέντους 1-0

Μάντσεστερ Σίτι 12
Γιουβέντους 11
Σεβίλλη 6
Γκλάντμπαχ 5

ΔΗΜΟΦΙΛΗ