ΣΠΟΡ

Κίνηση καλής θέλησης από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

Κίνηση καλής θέλησης από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό
Παραχωρεί δωρεάν τη Λεωφόρο για το φιλικό με τον Λεβαδειακό ο Ερασιτέχνης ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου σε ανακοίνωσή της ενημερώνει πως παραχωρεί δωρεάν το γήπεδο της Λεωφόρου στην ΠΑΕ για τον φιλικό αγώνα που θα δώσει στις 18 Αυγούστου με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επέλεξε να φύγει από τη Λεωφόρο, από τη στιγμή που δεν ήταν διατεθειμένη να βρει μια λύση με τον Ερασιτέχνη, για την αποπληρωμή των χρεών που υπάρχουν από την πλευρά της προς αυτόν αλλά και για το αντίτιμο για τη χρήση του γηπέδου τη σεζόν 2018-2019. Η επιλογή για τη φετινή σεζόν, λοιπόν, ήταν το ΟΑΚΑ το οποίο όμως άναψε… κόκκινο για τη διεξαγωγή φιλικού στις 18 Αυγούστου. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να έχει αρχίσει την αναζήτηση γηπέδου για να φιλοξενήσει τη φιλική αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, εξετάζοντας επιλογές όπως το γήπεδο της Καλλιθέας και του Περιστερίου.

Παρά τις όποιες διαφωνίες, η διοίκηση του Ερασιτέχνη βλέποντας αυτή την κατάσταση πήρε την απόφαση να κάνει μια ακόμα κίνηση καλής θέλησης προς την ΠΑΕ. Σε επίσημη ανακοίνωση ξεκαθαρίζεται πως ο Ερασιτέχνης ενδιαφέρεται για το καλό όλων των τμημάτων και στο πλαίσιο αυτό, παραχωρεί δωρεάν τη Λεωφόρο για την αναμέτρηση με την ομάδα της Βοιωτίας.

Η ανακοίνωση:

«Παρά τις συνεχείς κινήσεις κατά του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού από την διοίκηση της ΠΑΕ, με αποκορύφωμα την ξαφνική κατάργηση της κάρτας φιλάθλου, που καμία επιβάρυνση δεν θα είχε για εκείνη, εμείς ως γνήσιοι Παναθηναϊκοί και «Μάνα του λόχου» οφείλουμε να κοιτάμε το καλό όλων των τμημάτων μας, συμπεριλαμβανομένου και του ταλαιπωρημένου ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ως εκ τούτου, βλέποντας ότι η ΠΑΕ δεν βρίσκει γήπεδο για το φιλικό που θέλει να δώσει στις 18 Αυγούστου , προσφέρουμε το γήπεδο της Λεωφόρου για αυτό τον αγώνα εντελώς δωρεάν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ