ΣΠΟΡ

Champions League: ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έτοιμοι για πρόκριση

Champions League: ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έτοιμοι για πρόκριση
ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θέλουν πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI

Οι δυο εκπρόσωποι της Ελλάδας στα προκριματικά του Champions League, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, θέλουν να «σφραγίσουν» την πρόκρισή τους στα play off της διοργάνωσης απέναντι σε Σέλτικ και Σπαρτάκ Μόσχας αντίστοιχα…

Να δώσουν συνέχεια στο… όνειρο και να αυξήσουν τις πιθανότητές τους για συμμετοχή στους «χρυσοφόρους» ομίλους του Champions League θέλουν το βράδυ της Τετάρτης (14/08) η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Οι δυο «δικέφαλοι» παίζουν το βράδυ τους επαναληπτικούς αγώνες για τον Γ’ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης και με «προίκα» τα καλά αποτελέσματα που είχαν στα πρώτα παιχνίδια, θέλουν την πρόκριση στα play off όπου θα διεκδικήσουν στη συνέχεια την παρουσία τους στους ομίλους.

Ο ΠΑΟΚ ρίχνεται πρώτος χρονικά στη «μάχη», αφού θα αντιμετωπίσει τη Σπαρτάκ στη Μόσχα στις 20:30. Οι Θεσσαλονικείς στον πρώτο αγώνα στην Τούμπα είχαν επικρατήσει 3-2, ωστόσο έχουν πάει στη Ρωσία με στόχο την πρόκριση όπως ανέφερε κι ο προπονητής τους, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η ΑΕΚ, μισή ώρα αργότερα στις 21:00, με τη σειρά της θα υποδεχθεί τη Σέλτικ στο ΟΑΚΑ. Το γήπεδο αναμένεται να έχει πάνω από 40.000 κόσμο, με τους «κιτρινόμαυρους» να θέλουν να επωφεληθούν από το 1-1 που απέσπασαν στη Σκωτία και να πάρουν την πρόκριση στο γήπεδό τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ