ΣΠΟΡ

"Πόλεμος" στο twitter για την πρόκριση Ολυμπιακού ή Άρσεναλ στους 16

"Πόλεμος" στο twitter για την πρόκριση Ολυμπιακού ή Άρσεναλ στους 16
ICON PRESS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Μπορεί η σέντρα του μεγάλου παιχνιδιού Ολυμπιακού - Άρσεναλ στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την πρόκριση στους 16 του Champions League να είναι προγραμματισμένη για τις 21:45 αλλά στο twitter ο... αγώνας μεταξύ οπαδών έχει ήδη ξεκινήσει.

Έλληνες οπαδοί του Ολυμπιακού και Άγγλοι ως επί των πλείστον της Άρσεναλ κυριολεκτικά συναγωνίζονται σε... αισιοδοξία για το ποια ομάδα θα ακολουθήσει την Μπάγερν Μονάχου στην επόμενη φάση.

Στο ελληνικό στοίχημα η νίκη των "κανονιέρηδων" έχει χαμηλότερη απόδοση άρα κρίνεται ως η πιθανότερη.

Το παράδοξο ωστόσο με το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ότι από μόνη της δεν δίνει την πρόκριση καθώς οι Άγγλοι θέλουν νίκη με δυο γκολ διαφορά, εκτός και εάν πετύχουν νίκη με 2-3 και άνω.

Ενδεικτικό είναι ότι ξένη στοιχηματική εταιρία προκρίνει ως επικρατέστερη τη νίκη της Άρσεναλ με σκορ 1-2, σκόρ όμως που δίνει την πρόκριση στον Ολυμπιακό!

Δεκάδες είναι οι οπαδοί του Ολυμπιακού που διατρανώνουν την πίστη τους στο θετικό αποτέλεσμα και την πρόκριση ενώ και στοιχηματικές εταιρείες δίνουν τύχη σημαντική στους Πειραιώτες λόγω συγκυριών που αφορούν σε τραυματισμούς της Άρσεναλ αλλά και στη δύναμη της έδρας.

Αλλά και οι οπαδοί της, πάντως, ξεχειλίζουν από αισιοδοξία, με το κανάλι τους στο Youtube να έχει επισκεφθεί ήδη την Αθήνα και τους φίλους της να εκφράζουν την πεποίθησή τους για πρόκριση παρά τις δυσκολίες και την... μαύρη εμφάνιση με την οποία θα παραταχθεί η ομάδα του Αρσέν Βεγκέρ η οποία δεν θεωρείται καθόλου γούρικη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ