ΣΠΟΡ

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα Καλάθης, Λάσμε και Λάνγκφορντ

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα Καλάθης, Λάσμε και Λάνγκφορντ
Ο Κιθ Λάνγκφορντ είναι ένα από τα ηχηρά μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού για αυτή τη σεζόν. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI

Οι τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού έφτασαν την Κυριακή (19/08) στην Αθήνα έτσι ώστε να δώσουν το «παρών» στην έναρξη της προετοιμασίας των πρωταθλητών Ελλάδας.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού αρχίζει τη Δευτέρα (20/08) με εργομετρικά και εξετάσεις, με τον Τσάβι Πασκουάλ να περιμένει τους παίκτες του στο ΟΑΚΑ για την… εκκίνηση της σεζόν. Από το πρωί της Κυριακής έχουν αρχίσει να φτάνουν σταδιακά στην Αθήνα όσοι ήταν εκτός Ελλάδας το τελευταίο διάστημα, έτσι ώστε να είναι συνεπείς στο… ραντεβού που έχει δοθεί για τη Δευτέρα.

Την… αρχή έκανε ο Κιθ Λάνγκφορντ, που έφτασε το πρωί και έδειξε απόλυτα έτοιμος να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του. Ακολούθησε ο ηγέτης του «τριφυλλιού» και κορυφαίος παίκτης του τη σεζόν που πέρασε, Νικ Καλάθης. Τελευταίος, λίγο μετά τις 21:00, έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο Στεφάν Λάσμε ο οποίος δήλωσε πως ανυπομονεί να μπει ξανά σε γεμάτο ΟΑΚΑ, αφού έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στο «τριφύλλι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ