ΣΠΟΡ

Στους πιο εμπορικούς αθλητές παγκοσμίως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Στους πιο εμπορικούς αθλητές παγκοσμίως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
ΑΠΕ- ΜΠΕ/Σταύρος Χαμπάκης

Ο Γιάννη Αντετοκούνμπο ξεχωρίζει στην 50άδα των πιο εμπορικών αθλητών παγκοσμίως.

Ο «Greek Freak» βρίσκεται στην 29η θέση της SportsPro, η οποία εδρεύει στο Λονδίνο και επικεντρώνεται στο επιχειρησιακό και εμπορικό κομμάτι του παγκόσμιου αθλητισμού.

Στο... countdown, μάλιστα, από την 29η θέση που βρίσκεται ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς δεν υπάρχει άλλος παίκτης του ΝΒΑ, πλην της αναμενόμενης επιλογής του Στέφεν Κάρι στο Νο5, ενώ η κορυφή ανήκει στο χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς επελέγη στο Νο1 ο Πολ Πογκμπά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Με την μοναδική πραγματικά αξιομνημόνευτη συμφωνία να είναι αυτή τη στιγμή η συνεργασία του με την NIKE, η προοπτική υποστήριξης αφήνει πολλές υποσχέσεις για έναν αθλητή που είναι ήδη δύο φορές All-Star και ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα ξένων στο ΝΒΑ.

Η κυκλοφορία του παπουτσιού που θα φέρει την υπογραφή του αναμένεται το φθινόπωρο του 2019, ενώ αναμένεται μεγάλο κέρδος όταν φτάσει η στιγμή να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο νεαρός παίκτης-φαινόμενο των Bucks έχει ήδη ξεπεράσει την μικρή αγορά της ομάδας του, θεωρείται υποψήφιος MVP της επόμενης σεζόν και ο χρόνος τον βρίσκει να μπαίνει σε νέο γήπεδο σε μια εποχή που το brand του ΝΒΑ είναι πιο δυνατό από ποτέ», αναφέρεται στην ιστοσελίδα sportspromedia.com για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ