ΣΠΟΡ

Super League: Πέρασε με το… ζόρι από τη Νέα Σμύρνη ο Ολυμπιακός

Super League: Πέρασε με το… ζόρι από τη Νέα Σμύρνη ο Ολυμπιακός
Με γκολ του Χασάν στο 90'+2' απέδρασε από τη Νέα Σμύρνη ο Ολυμπιακός. ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη στον τελευταίο αγώνα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, με τους γηπεδούχους να έχουν παράπονα από τη διαιτησία.

Ένα αρκετά δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι ήταν αυτό με το οποίο ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να νικήσει 1-0 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, χάρη σε γκολ του Χασάν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων! Οι «ερυθρόλευκοι» στο ξεκίνημα έχασαν ευκαιρίες, είχαν την υπεροχή όμως μετά το μισάωρο ο Πανιώνιος ισορρόπησε την κατάσταση και ήταν αυτός που απειλούσε διαρκώς την εστία της ομάδας του Πειραιά.

Το γκολ για το συγκρότημα του Ανιγκό δεν ήρθε, κι όταν ήρθε… ακυρώθηκε λανθασμένα. Στο 64’ της αναμέτρησης ο Μασούρας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γιαννιώτη, το γκολ όμως δεν μέτρησε ποτέ αφού ο σκόρερ υποδείχθηκε – κακώς – σε θέση οφσάιντ. Μια παράβαση που δεν υπήρχε αφού καλυπτόταν εμφανώς ο παίκτης του Πανιωνίου. Παράπονα, ωστόσο, για τη διαιτησία έχει κι ο Ολυμπιακός, αν και νικητής, για ένα πέναλτι πάνω στον Μπουχαλάκη.

Σε κάθε περίπτωση, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το 4x4 και είναι μόνοι πρώτοι με 12 βαθμούς. Μαζί τους με τέσσερις νίκες πορεύονται και οι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, όμως οι «πράσινοι» έχουν 6 βαθμούς λόγω του -6 με το οποίο ξεκίνησαν τη σεζόν και οι Θεσσαλονικείς 10 λόγω του -2 για τη δική τους τιμωρία. Τα βλέμματα, πλέον, στρέφονται σε ό,τι έχει να κάνει με τη Super League στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» την επόμενη αγωνιστική.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ