ΣΠΟΡ

«Ντροπιάζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»: Πώς απαντά ο Μουρίνιο στην κριτική του Σκόουλς

«Ντροπιάζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»: Πώς απαντά ο Μουρίνιο στην κριτική του Σκόουλς
Reuters

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αρνήθηκε να σχολιάσει την κριτική που δέχθηκε από τον Πολ Σκόουλς, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για την ισοπαλία που απέσπασε η ομάδα στον αγώνα του Champions League με τη Βαλένθια το βράδυ της Τρίτης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη σε τέταρτο σερί παιχνίδι εντός, για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Μιλώντας πριν από την αναμέτρηση ο Σκόουλς άσκησε δριμεία κριτική στον Μουρίνιο, τονίζοντας πως ο προπονητής ντροπιάζει την ομάδα και είναι τυχερός που δεν έχει απολυθεί ακόμη.

Ο Μουρίνιο ενημερώθηκε για τα σχόλια του Σκόουλς μετά το τέλος του αγώνα και απάντησε:

«Δεν με ενδιαφέρει, δεν χρειάζεται να γνωρίζω τι είπε ο Πολ Σκόουλς. Έχει το ελεύθερο να μιλήσει όπως και κάθε άλλος, όπως οι οπαδοί φωνάζουν ‘’επίθεση, επίθεση’’. Ο κόσμος μπορεί να λέει ότι του αρέσει, ειδικά οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, γιατί σέβομαι την άποψή τους», είπε ο τεχνικός.

Στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια η Γιουνάιτεντ έχει φέρει ισοπαλία με την Βαλένθια και τους Γουλβς, έχασε από τη Γουέστ Χαμ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλου Καραμπάο από τη Ντέρμπι Κάουντι.

Τα αποτελέσματα είχαν προκαλέσει την έντονη ενόχληση του Σκόουλς, που όπως φάνηκε περίμενε την ευκαιρία να ξεσπάσει.

«Είμαι έκπληκτος που επιβίωσε μετά τον αγώνα του Σαββάτου, η εμφάνιση ήταν τόσο κακή», είπε εννοώντας πως ο Μουρίνιο θα έπρεπε να απολυθεί. Ακόμη, έψεξε τον Πορτογάλο για τις κόντρες του με τους παίκτες της ομάδας. «Νομίζω ότι το στόμα του είναι εκτός λειτουργίας και θεωρώ πως ντροπιάζει τον σύλλογο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ