ΣΠΟΡ

Nations League: Οι εκλεκτοί του Σκίμπε για τα ματς με Ουγγαρία και Φινλανδία

Nations League: Οι εκλεκτοί του Σκίμπε για τα ματς με Ουγγαρία και Φινλανδία
EUROKINISSI/KOSTAS VILLA / MOTION TEAM

Νέα πρόσωπα συμπεριέλαβε στα πλάνα του ο Μίκαελ Σκίμπε για τους αγώνες της Εθνικής ομάδας με την Ουγγαρία (12/10) στο ΟΑΚΑ και τη Φινλανδία (15/10) στο Tampere Stadion για το Nations League. Κλήση για πρώτη φορά στη «γαλανόλευκη» δέχτηκαν ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και ο Κώστας Τσιμίκας.

Στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επέστρεψε ο Καρέλης, ενώ εκτός έμειναν για λόγους τακτικής οι Γιαννιώτης και Λυκογιάννης, καθώς και οι τραυματίες Σταφυλίδης, Τάσος Δώνης, Λυκογιάννης και Ρέτσος.

Αναλυτικά η αποστολή

Τερματοφύλακες: Ορέστης Καρνέζης, Βασίλης Μπάρκας, Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Αμυντικοί: Βασίλης Τοροσίδης, Μιχάλης Μπακάκης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Μανωλά, Γιώργος Τζαβέλλας, Μάριος Οικονόμου, Δημήτρης Κολοβέτσιος, Δημήτρης Γιαννούλης, Κώστας Τσιμίκας

Μέσοι: Κάρλος Ζέκα, Αλέξανδρος Τζιόλης, Πέτρος Μάνταλος, Κώστας Φορτούνης, Δημήτρης Πέλκας, Δημήτρης Κουρμπέλης, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Τάσος Μπακασέτας, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος

Επιθετικοί: Κώστας Μήτρογλου, Νίκος Καρέλης, Ευθύμης Κουλούρης

Η συγκέντρωση των διεθνών είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου, οπότε θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στις 17:30 (ανοιχτή για το κοινό και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ