ΣΠΟΡ

ΝΒΑ: Πρώτη νίκη του Λεμπρόν Τζέιμς με τη φανέλα των Λέικερς

ΝΒΑ: Πρώτη νίκη του Λεμπρόν Τζέιμς με τη φανέλα των Λέικερς
Richard Mackson-USA TODAY Sports

Την πρώτη τους νίκη, μετά από δύο ήττες, πέτυχαν οι Λος Άντζελες Λέικερς, επικρατώντας των Σακραμέντο Κινγκς, στα φιλικά προετοιμασίας, ενόψει της νέας σεζόν στο ΝΒΑ.

Στο τελικό 128-123, ο Λεμπρόν Τζέιμς είχε στο ενεργητικό του 18 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε μόλις 15:38 λεπτά συμμετοχής, αλλά την παράσταση έκλεψε ο Μπράντον Ίνγκραμ.

Ο 21χρονος φόργουορντ είχε 31 πόντους (10/15 σουτ), 10 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 τάπα στο ενεργητικό του. Η ομάδα του Σακραμέντο έπαιξε χωρίς τον ασθενή Κώστα Κουφό.

Ο «βασιλιάς» ΛεΜπρόν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ίνγκραμ και τους φιλάθλους της ομάδας: «Πιστεύω ότι φέτος θα είναι η χρονιά του Μπράντον. Τον πιστεύω, τον βλέπω από τις πρώτες εβδομάδες που είμαστε μαζί. Κάθε μεγάλο σουτ, κάθε μεγάλη προσπάθεια που χρειαζόμαστε την έκανε. Είμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι και βελτιωνόμαστε», τόνισε ο 34χρονος σούπερ σταρ και κατέληξε:

«Είναι σπουδαία εμπειρία να παίζεις σε τέτοιο κενό σε φιλικούς αγώνες. Τα τελευταία δύο παιχνίδια ο κόσμος είναι εκπληκτικός. Είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίζομαι με αυτή την φανέλα και θέλω να αποδείξω τι μπορώ να πετύχω».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ