ΣΠΟΡ

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Οριστικά Δευτέρα στην Τούμπα, με απόφαση Βασιλειάδη

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Οριστικά Δευτέρα στην Τούμπα, με απόφαση Βασιλειάδη
EUROKINISSI/MOTION TEAM

Με απόφαση του Γιώργου Βασιλειάδη, το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ πήρε μετάθεση για τη Δευτέρα (29/10).

Η εισήγηση της Αστυνομίας για μετάθεση του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός έγινε δεκτή από τον Υπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη. Τόσο η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όσο και η ΓΑΔΑ αιτήθηκαν τη μετάθεση του αγώνα, λόγω των εκδηλώσεων που θα διοργανωθούν για την 28η Οκτωβρίου στη συμπρωτεύουσα.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του έκανε όλες τις απαραίτητες κινήσεις, στέλνοντας επιστολή σε όλα τα εμπλεκόμενα όργανα, ωστόσο οι προσπάθειές του έπεσαν στο κενό, με τον Γιώργο Βασιλειάδη να παίρνει την τελική απόφαση για μετάθεση του παιχνιδιού μία μέρα αργότερα, τη Δευτέρα 29/10.

Οι «πράσινοι» δήλωσαν ότι είναι αντίθετοι, καθώς αλλάζει όλο το πρόγραμμα της ομάδας. Από προπονήσεις έως κρατήσεις ξενοδοχείων, εισιτηρίων και φυσικά οι αγώνες. Το παιχνίδι Κυπέλλου με την Ιεράπετρα δεν μπορεί να γίνει τη μεθεπόμενη εβδομάδα όπως είχε προγραμματιστεί, έτσι θα πρέπει λοιπόν να αλλάξει και αυτό, διότι Τρίτη ή Τετάρτη δεν θα έχει συμπληρωθεί 48ωρο μεταξύ του ματς με ΠΑΟΚ και αυτό του Κυπέλλου.

Το ίδιο ισχύει και για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, το οποίο έχει οριστεί για το ακριβώς επόμενο Σάββατο, οπότε αναμένεται να υπάρξει μία σειρά αλλαγών, που θα διαταράξει όλο τον σχεδιασμό του συλλόγου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ