ΣΠΟΡ

Τραυματίστηκε ο Μέσι - Χωρίς τον Αργεντίνο η Μπαρτσελόνα στο ντέρμπι με τη Ρεάλ (vid)

Τραυματίστηκε ο Μέσι - Χωρίς τον Αργεντίνο η Μπαρτσελόνα στο ντέρμπι με τη Ρεάλ (vid)
REUTERS/Albert Gea

Μικρή σημασία έχει για τον Ερνέστο Βαλβέρδε κι άπαντες στη Μπαρτσελόνα, το γεγονός ότι η ομάδα του με γκολ των Κουτίνιο, Μέσι, Ράκιτιτς και Σουάρες (Μουριέλ και Σαράμπια τα γκολ της Σεβίλλης) νίκησε 4-2 τη Σεβίλλη κι ανέβηκε στην κορυφή της Primera Division.

Όλη η Βαρκελώνη είναι ανάστατη μετά τον τραυματισμό του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έπεσε άτσαλα στο έδαφος στο 25’ και χτύπησε σοβαρά στο δεξί του χέρι (αγκώνα).

Πλέον η συμμετοχή του στο Clasico της ερχόμενης εβδομάδας με τη Ρεάλ Μαδρίτης, θεωρείται απίθανη.

Αυτό θα είναι το πρώτο clasico τα ένδεκα τελευταία χρόνια, που δεν θα έχει Λιονέλ Μέσι άλλα ούτε φυσικά και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Για την ακρίβεια από το Δεκέμβριο του 2007, όταν έπαιξαν η Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ, είναι η πρώτη φορά που το μεγάλο ντέρμπι της Laliga θα διεξαχθεί χωρίς κανέναν από τους δύο σούπερ σταρ.

Πάντως ο διάσημος Αργεντινός, που χθες πρόλαβε να σκοράρει (12΄), πριν αποχωρήσει (26΄) από την συνάντηση με την Σεβίλη, ισοφάρισε το ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, ως ο παίκτης που έχει σημειώσει τα περισσότερα γκολ στον ίδιο αντίπαλο, φτάνοντας και εκείνος, όπως ο Πορτογάλος, τα 25 γκολ απέναντι στη ομάδα της Ανδαλουσίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ