ΣΠΟΡ

Ολυμπιακός: Έτσι πάει κόντρα στην Ντουντελάνζ (pic)

Ολυμπιακός: Έτσι πάει κόντρα στην Ντουντελάνζ (pic)
Οι "εκλεκτοί" του Μαρτίνς για το Europa League EUROKINISSI / LATO KLODIAN

Με αλλαγές στην άμυνα και μοναδικό επιθετικό τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο θα παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση της Πέμπτης (25/10) κόντρα στην Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο.

Οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν στις υποχρεώσεις του στο UEFA Europa League, καθώς το απόγευμα της Πέμπτης (25/10) στις 19:55 αντιμετωπίζουν την ομάδα του Ντίνο Τοπμέλερ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Οι Πειραιώτες καλούνται να πάρουν την πρώτη τους νίκη, αλλά και να βάλουν… τέλος σ’ ένα σερί τεσσάρων ανεπιτυχών αποτελεσμάτων, τόσο στην Super League, όσο και την Ευρώπη.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν το πρωί της Τρίτης (23/10) την εν Ελλάδι προετοιμασία τους και μετά το τέλος του προγράμματος ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε τους εκλεκτούς του για το ταξίδι στο Λουξεμβούργο. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν συμπεριέλαβε στα πλάνα του τους Κωνσταντίνο Τσιμίκα και Γιασίν Μερία, οι οποίοι ήταν στο αρχικό σχήμα του αγώνα με τον ΟΦΗ, την Κυριακή (21/10) στην ήττα 1-0 στο «Γεντί Κουλέ», ενώ παράλληλα, εκτός έμεινε και ο Αχμέντ Χασάν που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Αυτό σημαίνει πως ο Ίβηρας κόουτς έχει στην διάθεσή του μόνο έναν «κλασικό» επιθετικό, τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, καθώς ο Δημήτρης Μάνος, που αγωνίστηκε απέναντι στους Κρητικούς, δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα και ως εκ τούτου δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στους ομίλους του Europa League. Παράλληλα, στην αποστολή επανέρχεται ο Κώστας Φορτούνης, μετά την απουσία του από τον αγώνα με τον ΟΦΗ, λόγω τιμωρίας.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή του Ολυμπιακού μετέχουν οι: Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σα, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Γκιλέρμε, Ναουέλ, Τουρέ, Ποντένσε, Γκερέρο.

https://www.instagram.com/p/BpRhDGfgDt5

ΔΗΜΟΦΙΛΗ