ΣΠΟΡ

NBA: Σαρώνουν οι Μπακς με ηγέτη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

NBA: Σαρώνουν οι Μπακς με ηγέτη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο
REUTERS

Με τριπλ-νταμπλ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς σε νέα νίκη, αυτή τη φορά απέναντι στους Σίξερς (123-108).

Ο «Greek Freak» είχε 32 πόντους (8/9 βολές, 12/21 δίποντα, 0/3 τρίποντα), 18 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 3 μπλοκ και 2 κλεψίματα σε 37 λεπτά συμμετοχής!

Άξιοι συμπρωταγωνιστές οι Κρις Μίντλετον, Μπρούκ Λόπεζ και Έρικ Μπλέντσο με 25, 21 και 18 πόντους αντίστοιχα. Από τους ηττημένους Σίξερς που έπεσαν στο 2-3, ξεχώρισε ο Τζοέλ Εμπίντ με 30 πόντους 19 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

«Είναι πολύ σημαντικό. Θέλω να συνεχίσω να παίζω δυνατά, να εμπιστεύομαι τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές. Ο κόουτς μου έχει πει τι θέλει από εμένα. Μέχρι στιγμής πάω καλά, αλλά μπορώ να παίξω καλύτερα, θέλω να βελτιώνομαι και να κάνω καλύτερους τους συμπαίκτες μου», είπε ο Αντετοκούνμπο μετά το παιχνίδι.

«Μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερη δουλειά στην άμυνα και στην εξέλιξη του αγώνα τα καταφέραμε», συνέχισε, κάνοντας επίσης ιδιαίτερη αναφορά στην απόδοση του Μπρουκ Λόπεζ: «Έκανε εξαιρετική δουλειά στην άμυνα του Εμπίντ αλλά και στην επίθεση».

Ο προπονητής των Μπακς, Μάικ Μπαντενχόλζερ, για μία ακόμα φορά εγκωμίασε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Όλοι περιμένουν σπουδαία πράγματα από τον Γιάννη, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως και ο ίδιος έχει την απαίτηση αυτή από τον εαυτό του. Είναι απίθανο να τον βλέπεις να επιτίθεται τόσο καλά και να μοιράζει ωραία την μπάλα. Έχει 100% πράσινο φως για σουτ τριών πόντων. Έχει καλή αίσθηση, είναι τόσο καλός παίκτης και θα γίνεται όλο και καλύτερος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ