ΣΠΟΡ

Europa League: Νίκη για Ολυμπιακό, ήττα για ΠΑΟΚ

Europa League: Νίκη για Ολυμπιακό, ήττα για ΠΑΟΚ
Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό. Eurokinissi Sports

Ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 τη Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο, τη ώρα που ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 0-2 από τη Βίντι στην Τούμπα για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Μια νίκη και μια ήττα ήταν ο απολογισμός των ελληνικών ομάδων στους αγώνες για το Europa League το βράδυ της Πέμπτης (25/10). Πρώτος, χρονικά, αγωνίστηκε ο Ολυμπιακός που κατάφερε να νικήσει 2-0 τη Ντουντελάνζ και να μείνει «ζωντανός» για την υπόθεση – πρόκριση, παρότι η Μπέτις κατάφερε να νικήσει 2-1 μέσα στο Μιλάνο τη Μίλαν. Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να σκοράρουν μετά από πάρα πολλές χαμένες ευκαιρίες με τους Βασίλη Τοροσίδη και Κώστα Φορτούνη και να πάρουν το πρώτο τρίποντο της φετινής σεζόν, φτάνοντας στους 4 βαθμούς στον όμιλό τους.

Λίγη ώρα αργότερα, ο ΠΑΟΚ είχε «χρυσή» ευκαιρία να πάει στους 6 βαθμούς και να πάρει ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League. Οι Θεσσαλονικείς, όμως, ηττήθηκαν 0-2 μέσα στην Τούμπα από τη Βίντι και έκαναν… πίσω βήματα μένοντας στους 3 βαθμούς στον όμιλο. Οι Ούγγροι άνοιξαν το σκορ στο 12’ με τον Χούστι, ενώ ο Στοπίρα στο 45’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ