ΣΠΟΡ

Ρεάλ Μαδρίτης: Απολύθηκε ο Λοπετέγκι μετά το διασυρμό από τη Μπαρτσελόνα

Ρεάλ Μαδρίτης: Απολύθηκε ο Λοπετέγκι μετά το διασυρμό από τη Μπαρτσελόνα
REUTERS/Albert Gea/File Photo

Παρελθόν από την Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί και επίσημα ο Τζουλιέν Λοπετέγκι μετά το διασυρμό από τη Μπαρτσελόνα με 5-1 το απόγευμα της Κυριακής στο Καμπ Νόου.

Τη θέση του θα πάρει έστω και προσωρινά ο τεχνικός της Σαντιάγκο Σολάρι, ο οποίος αναλαμβάνει το βαρύ φορτίο να βγάλει την Ρεάλ Μαδρίτης από το αγωνιστικό τέλμα.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ της Ρεάλ συνεδρίασε την 29η Οκτωβρίου και συμφώνησε να λύσει το συμβόλαιο του Τζούλιεν Λοπετέγκι με την ομάδα. Αυτή η απόφαση λήφθηκε με τη μέγιστη υπευθυνότητα με σκοπό ν' αλλάξει η δυναμική της ομάδας, τη στιγμή που είναι εφικτοί οι στόχοι της σεζόν.

Το Δ.Σ αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει μεγάλη δυσαναλογία ανάμεσα στην ποιότητα της ομάδας που έχει οκτώ υποψήφιος για τη "Χρυσή Μπάλα" και τα χωρίς προηγούμενο στην ιστορία της ομάδας αποτελέσματα μέχρι τώρα.

Η ομάδα ευχαριστεί τον Τζούλιεν Λοπετέγκι και το τεχνικό του επιτελείο για την προσπάθεια και τη δουλειά και τους εύχεται το καλύτερο για την καριέρα τους. Αντικαθίσταται προσωρινά από τον Σαντιάγκο Σολάρι, ο οποίος αναλαμβάνει την πρώτη ομάδα από το πρωί της Τρίτης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ