ΣΠΟΡ

Europa League: Νίκη για τον Ολυμπιακό, ήττα πισωγύρισμα για ΠΑΟΚ

Europa League: Νίκη για τον Ολυμπιακό, ήττα πισωγύρισμα για ΠΑΟΚ
Εύκολη νίκη για τον Ολυμπιακό, ήττα για τον ΠΑΟΚ ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Εύκολη νίκη 5-1 του Ολυμπιακού επί της Ντουντελάνζ, ήττα 1-0 από τη Βίντι για τον ΠΑΟΚ στην Ουγγαρία, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός στο πρώτο ημίχρονο, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, καθώς με πρωταγωνιστή τον Κώστα Φορτούνη, που σκόραρε δύο φορές (15’, 36) και με τους Βασίλη Τοροσίδη (6’) και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο (26΄) «σφράγισε» τη νίκη του. Ο Σινάνι στο 69’ μείωσε 4-1, αλλά στο 71’ ο Αχμέντ Χασάν διαμόρφωσε το τελικό 5-1. Έτσι, το «συγκρότημα» του Πέδρο Μαρτίνς έφτασε τους 7 βαθμούς, όσους έχει και η Μίλαν που πήρε ισοπαλία 1-1 από την Ρεάλ Μπέτις στην Ανδαλουσία και όπως όλα δείχνουν, η πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League θα κριθεί στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τους «ροσονέρι» στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ, νωρίτερα, δεν τα κατάφερε το ίδιο καλά στη Βουδαπέστη κόντρα στη Βίντι. Οι Θεσσαλονικείς, όπως και στο παιχνίδι της Τούμπας, είχαν προβλήματα στο επιθετικό κομμάτι ενώ δέχθηκαν ένα γκολ από λάθος της άμυνας και έχασαν το ματς. Ο Μιλάνοφ ήταν αυτός που σκόραρε για τη Βίντι, αφήνοντας τον ΠΑΟΚ στους 3 βαθμούς με αποτέλεσμα να χρειάζεται πλέον αρκετούς... συνδυασμούς αποτελεσμάτων έτσι ώστε να καταφέρει να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ