ΣΠΟΡ

ΝΒΑ: Μυθική ανατροπή για τους Μπακς, double double ο Αντετοκούνμπο

ΝΒΑ: Μυθική ανατροπή για τους Μπακς, double double ο Αντετοκούνμπο
REUTERS/Mandatory Credit: Jeff Hanisch-USA TODAY Sports

Πραγματικός ηγέτης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, έφτασε σε double double, με 23 πόντους και 13 ριμπάουντ, οδηγώντας τους Μπακς, που βρέθηκαν μέχρι και 22 πόντους πίσω στο σκορ (στη δεύτερη περίοδο), σε μεγάλη ανατροπή και νίκη με 123-104 επί των Σικάγο Μπουλς.

Με αυτή την επιτυχία, η ομάδα του Μιλγουόκι, απέχει μόλις μία νίκη από την κορυφή της Ανατολής, όπου εξακολουθεί να βρίσκεται το Τορόντο (12-4).

Ο Έλληνας σούπερ σταρ εκτός από τους 23 πόντους ( 6/11 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 5/9 βολές) κα τα 13 ριμπάουντ, είχε επίσης 4 ασίστ και 3 κλεψίματα σε 32 λεπτά συμμετοχής.

Πρώτος σκόρερ των Μπακς ήταν ο Έρικ Μπέντσο με 25 πόντους , ενώ για την ομάδα του Σικάγο, ο Πάρκερ με 21 πόντους.

«Από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, πρέπει να ρυθμίσουμε την ένταση που χρειάζεται να δείξουμε και να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε», είπε ο Έλληνας σούπερ σταρ.

«Σίγουρα στο πρώτο ημίχρονο δεν παίζαμε πολύ σκληρά και ο προπονητής μας το είπε στα αποδυτήρια. Ήταν έξαλλος γιατί μας πιστεύει και περίμενε περισσότερα. Στο δεύτερο ανεβάσαμε την ένταση στην άμυνά μας, βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση και κερδίσαμε. Μιλήσαμε με τον Μίντλετον και τον Μπλέντσο και είπαμε πως αν ανεβούμε εμείς, θα ανέβει όλη η ομάδα. Χρειάζεται να είμαστε από την αρχή συγκεντρωμένοι», πρόσθεσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ