ΣΠΟΡ

Super League: Πολύ… σκληρός για να «πεθάνει» ο Παναθηναϊκός

Super League: Πολύ… σκληρός για να «πεθάνει» ο Παναθηναϊκός
Οι πανηγυρισμοί των παικτών του Παναθηναϊκού για το γκολ του Χατζηγιοβάνη EUROKINISSI/MOTION TEAM

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει ισοπαλία (1-1) κόντρα στον Άρη στη Θεσσαλονίκη στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Νίκες για ΑΕΚ και Αστέρα Τρίπολης στη 12η αγωνιστική της Super League.

Με τρία σημαντικά παιχνίδια συνεχίστηκε την Κυριακή (02/12) η Super League. Για τη 12η αγωνιστική ο αγώνας που συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ήταν αυτός του Άρη με τον Παναθηναϊκό στο «Κλέανθης Βικελίδης». Οι «πράσινοι» κατάφεραν να μείνουν αλώβητοι στη Θεσσαλονίκη, αφού απέσπασαν το 1-1 με γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Το «τριφύλλι» είδε τον διαιτητή Τζοβάρα να καταλογίζει δύο πέναλτι σε βάρος του στο πρώτο ημίχρονο, με το δεύτερο ειδικότερα να είναι εξαιρετικά αμφίβολο ως και… ανύπαρκτο. Ο Άρης εκμεταλλεύτηκε μόνο τη μια από τις δύο εκτελέσεις που είχε από την… άσπρη βούλα με τον Χαμζά Γιουνές να ανοίγει το σκορ στο 15’. Ο Παναθηναϊκός παρότι έμεινε και με δέκα παίκτες, όμως, βρήκε κι αυτός τη δική του ευκαιρία στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Τζοβάρας καταλόγισε σωστά το πέναλτι στην παράβαση του Σιώπη στον Μπουζούκη και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης με μια αριστοτεχνική εκτέλεση «αλά Πανένκα» διαμόρφωσε το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.


">


Λίγη ώρα αργότερα, η ΑΕΚ των αρκετών προβλημάτων υποδέχθηκε την επικίνδυνη Ξάνθη στο ΟΑΚΑ. Το κλίμα στην Ένωση είναι αρκετά… βαρύ μετά τα όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, όμως, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη κατάφερε να επιβληθεί 2-0 των Ακριτών και να επιστρέψει στις νίκες. Ο «δικέφαλος» άνοιξε το σκορ μόλις στο 8’ με τον Έκι Πόνσε και παρότι δεν είχε κάποια σπουδαία απόδοση, μπόρεσε να σκοράρει και δεύτερη φορά στο 90’ με τον Μάρκο Λιβάια και να «καθαρίσει» το παιχνίδι κατακτώντας τους τρεις βαθμούς. Στον αγώνα που έγινε νωρίτερα από όλους στο πρόγραμμα της Κυριακής, ο Αστέρας Τρίπολης επιβλήθηκε εύκολα 2-0 του Λεβαδειακού εκτός έδρας χάρη στα γκολ των Τόνσο και Φερνάντες. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (3/12) με τους αγώνες Λαμία – ΠΑΟΚ (19:00) και Ολυμπιακός – Παναιτωλικός (19:30).

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

ΑΕΛ - Πανιώνιος 4-2

Απόλλων Σμύρνης - Ατρόμητος 1-1

ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ 1-1

Λεβαδειακός - Αστέρας Τρίπολης 0-2

Άρης - Παναθηναϊκός 1-1

ΑΕΚ - Ξάνθη 2-0

Λαμία - ΠΑΟΚ (3/12, 19:00)

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός (3/12, 19:30)

Η βαθμολογία

standingssl

Η βαθμολογία της Super League. Πηγή: Superleaguegreece.net

ΔΗΜΟΦΙΛΗ