ΣΠΟΡ

ΠΑΟΚ-ΜΠΑΤΕ 1-3: Εφιαλτική εικόνα, πικρός αποκλεισμός (photos, videos)

ΠΑΟΚ-ΜΠΑΤΕ 1-3: Εφιαλτική εικόνα, πικρός αποκλεισμός (photos, videos)
In TIme

Ο ΠΑΟΚ έχασε με 3-1 από την ΜΠΑΤΕ στην Τούμπα και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Europa League

Την τραγική εικόνα του πρώτου ημιχρόνου πλήρωσε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και έχασε με 3-1 από την ΜΠΑΤΕ που πήρε τελικά το εισιτήριο για τους «32» του Europa League.

Ο δικέφαλος δεν μπήκε όπως θα έπρεπε στον αγώνα και με την απόδοσή του έδωσε δικαιώμα στους Λευκορώσους που δεν τα άφησαν ανεκμετάλλευτα.

Ειδικά μετά το 0-1 που σημείωσε ο Σκάβις, ο ΠΑΟΚ έδειξε εικόνα αποσύνθεσης με αποτέλεσμα να κυριαρχήσουν τα νεύρα που έφεραν και πολλά λάθη.

Η ΜΠΑΤΕ κυριάρχησε στο πρώτο μέρος και σήκωσε στο... πόδι την Τούμπα με τις αποδοκιμασίες να είναι έντονες προς τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου όταν διαμορφώθηκε το 0-3 (42' πεν., 45' Σίγκνεβιτς),

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει και πίεσε την ΜΠΑΤΕ, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό. Μείωσε με τον Πρίγιοβιτς στο 59', έφτιαξε ευκαιρίες, αλλά η ανατροπη δεν ήρθε παρά την αποβολή του Σίγκνεβιτς στο 62'.

Έτσι οι Θεσσαλονικείς αποκλείστηκαν και αποχαιρέτησαν με πικρό τρόπο τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις με μόλις μία νίκη στον όμιλο.

Στο άλλο ματς του γκρουπ η Βίντι έμεινε στο 2-2 με την Τσέλσι. Θυμίζουμε πως για να είχε ελπίδες πρόκρισης ο ΠΑΟΚ έπρεπε να νικήσει την ΜΠΑΤΕ και οι Άγγλοι να επικρατήσουν στην Ουγγαρία, κάτι που τελικά δεν έγινε.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια (46' Τόσκα), Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Μαουρίσιο, Κάνιας, Πέλκας (55' Ακπόμ), Ζαμπά, Λημνιός (46' Ουάρντα) και Πρίγιοβιτς.

ΜΠΑΤΕ: Σερμπίτσκι, Φιλίποβιτς, Ντραγκούν (87' Γιαμπλόνσκι),Ίβανιτς, Σίγκνεβιτς, Σκάβις (82' Γκόρντερλτσουκ), Ρίος, Στάσεβιτς, Βόλκοφ, Μπάγκα, Πολισκοφ.

Πηγή: Onsports.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ