ΣΠΟΡ

Ο Μουρίνιο απέρριψε πρόταση της Ρόμα και ο Γκουαρντιόλα είπε "αντίο" στην Μπάγερν

Ο Μουρίνιο απέρριψε πρόταση της Ρόμα και ο Γκουαρντιόλα είπε "αντίο" στην Μπάγερν
Reuters/ John Sibley Livepic

Ο Αγγλικός Τύπος αποκαλύπτει σήμερα, ότι ο Μουρίνιο απέρριψε πρόταση της Ρόμα και πρωταρχικός του στόχος είναι να αναλάβει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την ώρα που η Μπάγερν επιβεβαίωσε το αντίο του Γκουαρντιόλα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Independent οι ιδιοκτήτες της Ρόμα απευθύνθηκαν άμεσα στον Πορτογάλο, αμέσως μόλις βγήκε το διαζύγιο του με την Τσέλσι.

Μάλιστα όταν εκδόθηκε η ανακοίνωση της Παρασκευής από το γραφείο μάνατζερ, που εκπροσωπεί τον Μουρίνιο, είχε ήδη αρνηθεί και αυτή την πρόταση, καθώς και άλλες από μικρότερες ομάδες. Ο στόχος του είναι να πάει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτι που επιθυμούσε ήδη από το 2013, όταν αποσύρθηκε ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον και οι "μπέμπηδες" πήραν τελικά τον Μόγιες.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Γιουνάιτεντ Εντ Γουντγουόρντ και ο περίφημος ατζέντης του Μουρίνιο, Ζόρζε Μέντες, έχουν άριστες σχέσεις. Ήδη στο ΔΣ της Γιουνάιτεντ υπάρχει έντονος προβληματισμός για τον Φαν Χάαλ, ήδη από την μέρα του αποκλεισμού από το Champions League και την Βόλφσμπουργκ. Παρά την στήριξη, η 2η συνεχόμενη ήττα από νεοφώτιστη ομάδα (κάτι που είχε να συμβεί 69 χρόνια), επανέφερε τα "σύννεφα" πάνω από το Όλντ Τράφορντ.

Υπάρχει μια μερίδα συμβούλων, που θέλει τον Γκουαρντιόλα, όμως αναγνωρίζουν ότι η Σίτυ έχει το προβάδισμα. Και με τον Κλοπ στο Λίβερπουλ, πιστεύουν ότι ήρθε η ώρα για να συνεργαστούν με τον Μουρίνιο, αλλιώς δεν θα έχουν καταφέρει (όπως λένε) να έχουν στον πάγκο τους έναν από τους τρεις κορυφαίους προπονητές του κόσμου, στα 2,5 χρόνια που μεσολάβησαν από το "αντίο" του σερ Άλεξ.

Επίσημο "διαζύγιο" Μπάγερν-Γκουαρντιόλα

Η Μπάγερν επιβεβαίωσε και τα χθεσινά δημοσιεύματα για το "αντίο" του Γκουαρντιόλα το καλοκαίρι, με επίσημη ανακοίνωση της.

Νέος προπονητής θα είναι ο Κάρλο Αντσελότι, ενώ πλέον αναμένεται και η επιβεβαίωση από τον Καταλανό τεχνικό, ότι πάει στην Μάντσεστερ Σίτυ.


(Πηγή: Reuters/Staff)

Η Μπάγερν δημοσιοποίησε μάλιστα και δήλωση του Ιταλού τεχνικού, ότι είναι περήφανος, που θα αναλάβει τον σύλλογο το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Μπάγερν, ο 56χρονος τεχνικός θα υπογράψει 3ετές συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Δείτε και αυτό

Η Γιουνάιτεντ έχασε και από τη Νόριτς και οι οπαδοί της ζητούν απόλυση του Φαν Χάαλ

Η Μάντσεστερ Σίτυ δίνει στον Μέσι 56,8 εκατ. € - θέλει "πακέτο" και Γκουαρντιόλα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ