ΣΠΟΡ

Γιαννακόπουλος: Όσο το δυνατόν ψηλότερα ο Παναθηναϊκός σε όλα τα τμήματα

Γιαννακόπουλος: Όσο το δυνατόν ψηλότερα ο Παναθηναϊκός σε όλα τα τμήματα

Στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έθεσε τους στόχους του Συλλόγου για το μέλλον.

Την πλήρη εναρμόνιση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου με τα νέα και σύγχρονα δεδομένα στον αθλητισμό είχε θέσει εξαρχής ως στόχο η διοίκηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τον Σύλλογο. Σε αυτή την τροχιά κινούνται από την Τρίτη (15/01) οι «πράσινοι», μετά τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου στην οποία και τροποποιήθηκε προς αυτή την κατεύθυνση το καταστατικό. Στη Γενική Συνέλευση που έγινε στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, το «παρών» έδωσε ο πρόεδρος, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος στην ομιλία του έθεσε ως στόχο τις όσο το δυνατό περισσότερες επιτυχίες σε όλα τα αθλήματα.

«Καλή χρονιά με υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας. Καλή επιτυχία σε όλα τα τμήματα. Ελπίζουμε να καταφέρουμε όλους μας τους στόχους και να μπορέσουν να ανέβουν τα τμήματα που είναι στην Α2 στην Α1. Το ανδρικό βόλεϊ και τα ατομικά αθλήματα να ανέβουν όσο πιο ψηλά γίνεται», ανέφερε στη δήλωσή του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Στη διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης είχαν δικαίωμα ψήφου μόνο τα ταμειακώς ενημερωμένα μέλη, που είχαν συμπληρώσει ένα ημερολογιακό έτος από την εγγραφή τους. Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν η έγκριση Δ.Σ. του ΤΑΑ, η έγκριση του προϋπολογισμού της αγωνιστικής περιόδου και η τροποποίηση του καταστατικού. Το τροποποιημένο καταστατικό είναι πλέον στα πρότυπα όλων των κορυφαίων Συλλόγων εναρμονισμένο πλήρως με τα νέα δεδομένα στον αθλητισμό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ