ΣΠΟΡ

NBA: Ασταμάτητος Γιάννης πήρε τον ελληνικό «εμφύλιο» των Αντετοκούνμπο

NBA: Ασταμάτητος Γιάννης πήρε τον ελληνικό «εμφύλιο» των Αντετοκούνμπο
Benny Sieu-USA TODAY Sports

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «πλήγωσε» τον αδερφό του Κώστα στον ελληνικό «εμφύλιο» των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ντάλας Μάβερικς.

Συγκεκριμένα ο «Greek Freak» έχοντας 31 πόντους με 15 ριμπάουντ και πέντε ασίστ και νίκησε τόσο τον εκπληκτικό Λούκα Ντόνσιτς όσο και τον αδερφό του Κώστα, ο οποίος ωστόσο δεν αγωνίστηκε και είδε από τον πάγκο τα «όργια» του αδερφού του.

Από την πλευρά του ο Σλοβένος δεν μπόρεσε να χαρεί το τρομερό επίτευγμα του, καθώς έγινε ο δεύτερος νεότερος στην ιστορία του ΝΒΑ που πετυχαίνει τριπλ νταμπλ. Ο Σλοβένος «σταρ» είχε 18 πόντους (6/17 σουτ, 4/5βολ.), 11 ριμπάουντ και 10 ασίστ σε 33 λεπτά. Ο Κώστας Άντετοκούνμπο ήταν για πρώτη φορά στην αποστολή των «Μαβς» αλλά δεν μπήκε δευτερόλεπτο στο παρκέ.

Από εκεί και πέρα οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ νίκησαν 127-109 τους Νιου Γιορκ Νικς στο «Μadison Square Garden». Ο Πολ Τζόρτζ σημείωσε 31 πόντους με 9/18 σουτ, ενώ πρόσθεσε 4 ριμπάουντ και 4 ασιστ.

Όσον αφορά στον Ράσελ Ουέστμπρουκ έχασε το τριπλ νταμπλ για μια ασίστ καθώς μέτρησε 17 πόντους (6/12 σουτ), 10 ριμπάουντ και 9 ασίστ. Σε άλλο παιχνίδι οι Μπουλς επικράτησαν 104-88 στο Κλίβελαντ, με τον Ζακ ΛαΒιν να σημειώνει 25 πόντους με 9/16 σουτ. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Σικάγο το 2019.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ