ΣΠΟΡ

Super League: Δεσπόζει το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Super League: Δεσπόζει το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
EUROKINISSI

Το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της Super League.

Το ντέρμπι του ΟΑΚΑ είναι πιθανόν να αποδειχθεί ιδιαιτέρως καθοριστικό για την πορεία του πρωταθλήματος, καθώς σε περίπτωση νίκης του ΠΑΟΚ, οι πρωτοπόροι κάνουν τεράστιο βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου. Ο Δικέφαλος του Βορρά, έχει τη δυνατότητα να "παίξει" και για την ισοπαλία, καθώς έχει αυτή τη στιγμή, οκτώ βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Ολυμπιακό, τον οποίο υποδέχεται την άλλη αγωνιστική στην Τούμπα. Αντίθετα, σε περίπτωση νίκης της ΑΕΚ, το πρωτάθλημα θα αποκτήσει νέο ενδιαφέρον, με τον ΠΑΟΚ, πάντως, να διατηρεί το πλεονέκτημα.

Η αγωνιστική, πάντως, αρχίζει σήμερα, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί τον Πανιώνιο και να είναι το απόλυτο φαβορί για το έκτο συνεχόμενο τρίποντο. Ο Μάρτινς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Φορτούνη και Γιγιέρμε αλλά και τον τραυματία Μπουχαλάκη, ενώ χρόνο αναμένεται να δώσει στους νεοφερμένους Ντίας και Σολδάνο.

Στα υπόλοιπα ματς, ο Ατρόμητος που παρουσιάζει αγωνιστική κάμψη, έχει δύσκολο έργο στην Λάρισα με τους «βυσσινί». Ο Παναθηναϊκός, δοκιμάζεται στην έδρα του Λεβαδειακού με στόχο το «τρίποντο» που θα τον διατηρήσει σε πλεονεκτική θέση για την προνομιούχο 5η θέση, ενώ ο ανεβασμένος Αρης, είναι το λογικό φαβορί υποδεχόμενος τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο -ουσιαστικά- υποβιβασμένος, Απόλλων Σμύρνης, φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης που θέλει βαθμούς για να αποφύγει τις «περιπέτειες», ενώ ανοικτές σε κάθε αποτέλεσμα είναι οι αναμετρήσεις Λαμία-Παναιτωλικός και ΟΦΗ-Ξάνθη.

Το πρόγραμμα και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου

19:00 Λαμία-Παναιτωλικός (ΕΡΤ)

19:30 Ολυμπιακός-Πανιώνιος (NOVA)

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου

15:00 ΟΦΗ-Ξάνθη (NOVA)

16:00 Απόλλων Σμύρνης-Αστέρας Τρίπολης (ΕΡΤ)

17:15 Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός (NOVA)

17:15 ΑΕΛ-Ατρόμητος (NOVA)

19:00 Αρης-ΠΑΣ Γιάννινα (ΕΡΤ)

19:30 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (NOVA)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ