ΣΠΟΡ

Μυθικά συμβόλαια δίνουν οι ομάδες για τον Γκουαρντιόλα

Μυθικά συμβόλαια δίνουν οι ομάδες για τον Γκουαρντιόλα
Reuters / Antonio Bronic

Τρελλά λεφτά δίνει η Μάντσεστερ Σίτυ για να αποσπάσει το «ναι» του Πεπ Γκουαρντιόλα, που είναι ο «Μίδας των πάγκων», με συμβόλαια εκατομμυρίων.

Ο Αγγλικός Τύπος επιμένει ότι η Σίτυ είναι το φαβορί για να συνεχίσει την καριέρα του ο Πεπ Γκουαρντιόλα, προσφέροντας του το μυθικό συμβόλαιο των 25 εκατομμυρίων € ετησίως (και 3 χρόνια δέσμευση)!

Το ίδιο αναφέρουν και Γερμανικά δημοσιεύματα επικαλούμενα πηγές δίπλα στον Τσίκι Μπεγκιριστάιν (τεχνικού διευθυντή της Μάντσεστερ Σίτυ.

Από την πλευρά του Γκουαρντιόλα δεν επιβεβαιώνεται ότι υπάρχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο, αν και αφήνει να εννοηθεί ότι υπάρχει σχετική αρχική συμφωνία.

Έτσι κι αλλιώς ο Καταλανός τεχνικός ήταν στην κορυφή της λίστας, με το τρέχον συμβόλαιο του στην Μπάγερν, μακριά από τον Μουρίνιο και την συμφωνία του με την Τσέλσι (που πλέον δεν ισχύει).

1. Γκουαρντιόλα (Μπάγερν) 16 εκατ. €
2. Μουρίνιο (Τσέλσι) 13 εκατ. €
3. Βενγκέρ (Άρσεναλ) 9 εκατ. €
4. Φαν Χάαλ (Μάντσεστερ Γ.) 8 εκατ. €
5. Λουίς Ενρίκε (Μπαρτσελόνα) 7,5 εκατ. €

Στο «ψάξιμο» ο Αμπράμοβιτς

Την ίδια στιγμή ο Ρομάν Αμπράμοβιτς φέρεται να έχει δώσει και εκείνος «λευκή επιταγή» στον Γκουαρντιόλα για να μετακομίσει στο Λονδίνο το καλοκαίρι. Πάντως ψάχνει και εναλλακτική, με τον προπονητή της εθνικής Χιλής (νικήτριας του Κόπα Αμέρικα) Χόρχε Σαμπάολι να μπαίνει στην σχετική λίστα.

Ο Αμπράμοβιτς πάντως έχει ένα ακόμη πρόβλημα, αφού είναι πιθανόν να πληρώνει τον Μουρίνιο , ακόμη και αν πάει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και αυτό γιατί υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του, να πληρωθεί μέχρι το καλοκαίρι την διαφορά, που θα προκύψει στο νέο του συμβόλαιο σε σχέση με τους όρους που είχε με την Τσέλσι. Εφόσον συμφωνήσει με τους «μπέμπηδες» ο Special ONE, θα έχει απολαβές περί τα 8 εκατομμύρια €, επομένως τα υπόλοιπα 5,5 εκατ. μέχρι το καλοκαίρι θα του τα δίνει ο Ρώσος ιδιοκτήτης των «μπλε».

«Απολογούμαστε στον Φαν Χάαλ»

Ο σάλος με την χθεσινή αποχώρηση του Λουίς Φαν Χάαλ από την συνέντευξη Τύπου της Γιουνάιτεντ συνεχίζεται. Η Αγγλική Sun έχει ένα εκπληκτικό οπισθόφυλλο, όπου «ζητάει συγγνώμη» από τον Ολλανδό τεχνικό...


(Πηγή: The Sun)

«Συγγνώμη που δεν έχεις κερδίσει στα τελευταία έξι ματς. Συγγνώμη που από πρώτος, έπεσες στην πέμπτη θέση. Συγγνώμη που αποκλείστηκες από το Champions League. Συγγνώμη που έχεις κάνει τους οπαδούς να βαριούνται μέχρι δακρύων. Συγγνώμη που ξόδεψες 250 εκατομμύρια Λίρες για να τα κάνεις όλα αυτά». Και καταλήγει: «πραγματικά συγγνώμη από τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γιατί παραμένει στην θέση του...»

Διαβάστε και αυτό

Επεισοδιακή η συνέντευξη Τύπου του Φαν Χάαλ με τους δημοσιογράφους της Γιουνάιτεντ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ